Την Παρασκευή, 17/1/2025 οι μαθητές της Δ΄τάξης του Σχολείου μας επισκέφθηκαν τον χώρο του Συλλόγου της Ηλιαχτίδας, όπου και παρέδωσαν χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, από την διοργάνωση bazaar.
Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου, κύριοι Αθανάσιος Λότσιος (Πρόεδρος) και Λέντζης Ευάγγελος (Ταμίας), με χαρά μας υποδέχτηκαν και ανέπτυξαν τον σημαντικότατο ρόλο που επιτελεί η Ηλιαχτίδα, υπηρετώντας άτομα με ειδικές ανάγκες καθώς και τις οικογένειές τους.
Στην συνάντηση επίσης τονίστηκαν τα ζητήματα της συμπερίληψης των ΑμΕΑ στους κοινωνικούς, εκπαιδευτικούς κ.ά. χώρους, καθώς και τα χρόνια προβλήματα που απασχολούν την ευάλωτη αυτή κοινωνική ομάδα και οι επείγουσες λύσεις που πρέπει να δοθούν, που θα διασφαλίζει ένα αξιοπρεπές μέλλον για αυτή.