Άλλη μία Σχολική χρονιά, έφτασε στο τέλος της και με μεγάλο ενθουσιασμό, εκπαιδευτικοί και μαθητές δημιουργήσαμε την αποχαιρετιστήρια γιορτή λήξης, με θέμα  την πρόληψη της βίας και του σχολικού εκφοβισμό, και παρουσιάστηκε στους γονείς/ κηδεμόνες.

Οι Μπλε και οι Κόκκινοι πειρατές, δύο διαφορετικέ ομάδες, με διαφορετικές νοοτροπίες και συναισθήματα, χρησιμοποιούν τον λόγο με διαφορετικό τρόπο. Οι μεν με απειλητικό και προκλητικό ύφος και οι δε με ευγενικό και ευσεβή ύφος. Οι καλές πρακτικές όμως, ο σεβασμός και η αγάπη, θέματα που διδάχθηκαν τα παιδιά όλη την χρονιά, στα πλαίσια υλοποίησης του Σχεδίου Δράσης μας πρόληψη της βίας και του σχολικού εκφοβισμού σ το τέλος  πάντα κερδίζουν. Η γιορτή έκλεισε με τους πειρατές να κάνουν party και να πίνουν μαζί πορτοκαλάδες.

Η δραστηριότητα τελετής λήξης υλοποιήθηκε στα πλαίσια του ετήσιου συλλογικού προγραμματισμού και ειδικότερα του σχεδίου δράσης« φίλοι όλοι μαζί και πάντα χαμογελαστοί ».IMG 1502  1687338058097  1687338058103 1687338058108 1687338058115

” Κατάγομαι από τα παιδικά μου χρόνια, όπως ακριβώς κατάγομαι από μία χώρα. Μόνη μου πατρίδα η παιδική μου ηλικία.”
Αυτή την ηλικία φροντίζουμε…


Περισσότερες πληροφορίες