Η  Δ/νση A/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας διά της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων, σας προσκαλεί, να πάρετε μέρος σε έναν διαγωνισμό καλλιτεχνικής έκφρασης με τίτλο: «Σκέφτομαι και Δρω, Περιγράφω αυτό που Ζω».

Όλες αυτές τις μέρες που λείπουμε ο ένας από τον άλλο τα συναισθήματα που νιώθουμε είναι πολλά.

Σκεφτήκαμε να τα εκφράσουμε για να μπορέσουμε να τα κατανοήσουμε και να τα επικοινωνήσουμε.

Στο διαγωνισμό που είναι προαιρετικός, μπορούν αν πάρουν μέρος όποιοι μαθητές/τριες επιθυμούν και να αποτυπώσουν τα συναισθήματά τους με ζωγραφικά έργα, κείμενα Δημιουργικής Γραφής, ποιήματα, άρθρα, συνεντεύξεις κι ό,τι άλλο το μεράκι και η φαντασία τους τους υπαγορεύει.

Περιμένουμε να μας στείλετε φωτογραφίες των έργων σας. (mail στο 11niplar@gmail.com,ή μέσω μηνύματος στο facebook.com/11oNipiagogeio)

Mπορούν να χρησιμοποιηθούν όποια υλικά επιθυμούν οι μαθητές ( μαρκαδόροι, κηρομπογιές, κ.α.), όπως επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και η τεχνική του κολάζ. Στα ζωγραφικά έργα θα μπορούσε να αναγράφεται και μία ευχή (μέχρι 2 προτάσεις). Τα ονόματα, η τάξη και το σχολείο των μαθητών θα πρέπει να είναι γραμμένα κάτω δεξιά στην ζωγραφιά με ευκρινή τρόπο.

Οι συμμετοχές θα πρέπει να αποσταλούν μέχρι την Πέμπτη 29 Μαίου 2020 .

Θα σταλούν έπαινοι Συμμετοχής σε όλα τα παιδιά και σε όλα τα σχολεία που θα πάρουν μέρος στο διαγωνισμό και τα καλύτερα έργα θα βραβευτούν με ωραία δώρα.