Καλή σχολική χρονιά 2021-2022

Αγαπητοί γονείς,

Σύμφωνα με την υπ’αριθμ. Φ7/111145/Δ1/9-9-2021 εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ, σας ενημερώνουμε ότι ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα γίνει τη Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 9.00 π.μ. στον αύλειο χώρο του νηπιαγωγείου μας, παρουσία εκπαιδευτικών και παιδιών. Η προσέλευση των παιδιών θα γίνει στις 8.15 π.μ. -χωρίς τσάντες- με τη χρήση προστατευτικής μάσκας και την επίδειξη βεβαίωσης αρνητικού αποτελέσματος αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), η διενέργεια του οποίου (24 ώρες πριν την προσέλευση στη σχολική μονάδα) είναι υποχρεωτική για τους/τις μαθητές/τριες όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με εξαίρεση τα παιδιά που έχουν ιστορικό νόσησης εντός του τελευταίου 6μήνου. Η δήλωση του αποτελέσματος γίνεται στην πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr/. (Σχολική κάρτα για COVID-19). Οι νηπιαγωγοί θα παραλάβουν τα παιδιά και θα προετοιμαστούν για τον αγιασμό. Η αποχώρηση θα γίνει αμέσως μετά την τέλεση του αγιασμού.
Παρακαλούμε κατά την προσέλευση και την αποχώρησή σας από το νηπιαγωγείο να τηρείτε τα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19  και τις αποστάσεις ασφαλείας για την αποφυγή συγχρωτισμού.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία!!!
Καλό ξεκίνημα με υγεία!!!

Οι εκπαιδευτικοί του 11ου Νηπιαγωγείου Αργυρούπολης

ΣΗΜ: Με προσωπικό ηλεκτρονικό μήνυμα θα ενημερωθείτε για την πραγματοποίηση διαδικτυακής συνάντησης και ενημέρωσης γονέων.

 

 

Αφήστε μια απάντηση