Ενημέρωση γονέων & κηδεμόνων για την ασύγχρονη εκπαίδευση και τη δημιουργία λογαριασμού στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών του Σχολείου μας,

επικοινωνούμε μαζί σας  για να σας  ενημερώσουμε για την ασύγχρονη εκπαίδευση που θα ακολουθήσουμε   στο διάστημα που τα σχολεία δε λειτουργούν λόγω της πανδημίας που προκάλεσε ο κορωνοϊός COVID-19.

Στην διεύθυνση https://eclass.sch.gr/modules/auth/opencourses.php?fc=2173 θα βρείτε την ηλεκτρονική τάξη του Σχολείου μας  στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) όπου οργανώνονται μαθήματα από τους εκπαιδευτικούς.

Η πρόσβαση στα μαθήματα που οι εκπαιδευτικοί έχουν ανοικτά (συμβολίζεται με ανοικτό λουκέτο) στην ηλεκτρονική τάξη δεν απαιτεί χρήση λογαριασμού στο ΠΣΔ.

Χρήση λογαριασμού  απαιτείται για τα μαθήματα που οι εκπαιδευτικοί έχουν κλειστά (συμβολίζεται με κλειστό λουκέτο).

Για την επικοινωνία μαθητών/εκπαιδευτικών στα ανοικτά μαθήματα και για την πρόσβαση στα κλειστά μαθήματα απαιτείται λογαριασμός στο ΠΣΔ.

Όλοι οι γονείς πρέπει να δημιουργήσουν λογαριασμό για τα παιδιά τους στο ΠΣΔ μπαίνοντας στη διεύθυνση https://register.sch.gr/students

Χρειάζεται ο Αριθμός Μητρώου του μαθητή/της μαθήτριας  τον οποίο μπορείτε να βρείτε στον έλεγχο του παιδιού σας.

Αν δεν τον έχετε τηλεφωνήστε στο Σχολείο 2410237153 (9:00 –  12:00, καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες) ή στο κινητό του Διευθυντή 6955333347.

Οδηγίες για την απόκτηση λογαριασμού θα δείτε στη σελίδα 2 του  εγγράφου

https://blogs.sch.gr/11gymlar/2020/03/23/parochi-prosopikon-logariasmon-se-mathites-tries-apo-to-panellinio-scholiko-diktyo-gia-tis-anagkes-tis-ex-apostaseos-ekpaideysis/

Μόλις δημιουργήσετε λογαριασμό στο ΠΣΔ να μας ενημερώσετε στο email του σχολείου  11gymlar@sch.gr

Στη συγκυρία της φοβερής πανδημίας που μαστίζει όλη την ανθρωπότητα σημαντικά είναι η ΥΓΕΙΑ, η ίδια η ΖΩΗ και η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ με τους ανθρώπους που αγαπάμε.

Υιοθετήσαμε τη μέθοδο της ασύγχρονης εκπαίδευσης για να διατηρήσουμε την επαφή με την εκπαιδευτική διαδικασία και την επικοινωνία με τους μαθητές και τις μαθήτριές μας.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε, το συντομότερο, να επιστρέψουμε στο Σχολείο μας και την καθημερινότητά μας και να πιάσουμε το νήμα από εκεί που το αφήσαμε στις  10 Μαρτίου 2020.

Μέχρι τότε, καλή δύναμη σε όλους και όλες μας!

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση