Μάθημα ζωής: Κυκλοφοριακή Αγωγή και Οδική Ασφάλεια

1η ημέρα της Θεματικής Εβδομάδας 2018-2019 στο Σχολείο μας στις 6 Μαΐου 2019 και επισκεφθήκαμε το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Λαρισαίων.

Ένα διαφορετικό ευχάριστο βιωματικό μάθημα, μάθημα ζωής  από την υπεύθυνη του Δήμου Λαρισαίων στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής  κ. Ευαγγέλου Ευαγγελία, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, εκπαιδεύτρια  και προπονήτρια ποδηλασίας, που αφορά κυρίως του κανόνες που οφείλουν να γνωρίζουν οι μαθητές/τριες ώστε να κινούνται σωστά και με ασφάλεια πεζή στους δρόμους της πόλης, ως ποδηλάτες αλλά και ως επιβάτες κάποιου οχήματος.

Με αυτό το πρωτοποριακό πρόγραμμα επιδιώκεται η διαμόρφωση συνείδησης επάνω στο ζήτημα  της οδικής ασφάλειας και η έμπνευση ορθής νοοτροπίας και συμπεριφοράς μέσα από απλές συμβουλές αλλά και μέσα από παιγνιώδεις δραστηριότητες προσαρμοσμένες στις ηλικίες των μαθητών/τριών.

Ευχαριστούμε την   Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και τη Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών & Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Λαρισαίων όπως  επίσης και  την κ. Ευαγγέλου Ευαγγελία.

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση