«

»

Απρ 23

Μαθητές & γονείς στα ίδια θρανία… Ενημερώθηκαν για τους κινδύνους του Διαδικτύου και τους τρόπους αντιμετώπισής τους στο 11ο Γυμνάσιο.

ΦωτοΔιαδυκτιοΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Απριλίου η ενημέρωση των μαθητών του 11ου Γυμνασίου Λάρισας και των γονέων τους, σχετικά με τους κινδύνους του Διαδικτύου και τους τρόπους αντιμετώπισής τους. Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν τα στελέχη του Κέντρου Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας (ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ) Δημήτριος Λιόβας, Ηλίας Λιάκος και Κωνσταντίνος Σταθόπουλος, οι  οποίοι αφού τόνισαν τη χρησιμότητα και την αξία του Διαδικτύου στη σημερινή εποχή, επισήμαναν τους αυξημένους κινδύνους που εγκυμονεί η αλόγιστη & απρόσεκτη χρήση του. Στη συνέχεια, παρουσίασαν τρόπους προστασίας των παιδιών από τους κινδύνους, με τη βοήθεια ειδικών λογισμικών, αλλά και χρήσιμων συμβουλών – οδηγιών προς τους γονείς.

Χαρακτηριστικό της εκδήλωσης ήταν το αμείωτο ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων, οι οποίοι –όπως δήλωσε ο Διευθυντής του 11ου Γυμνασίου κ. Ιωάννης Τζήκας – με τις ερωτήσεις και τις απορίες τους έδειξαν να ενθουσιάζονται τόσο με τις νέες γνώσεις που αποκόμισαν, όσο και με τα επιτεύγματα της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων