Μαΐ 15

Πρόσκληση συμμετοχής σε Διαγωνισμό με θέμα: «200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση – Τιμώντας τους Θεσσαλούς Νεομάρτυρες του 1821»

Λήψη αρχείου Λήψη αρχείου ΟΔΗΓΙΕΣ Ο Άγιος νεομάρτυς Ιωάννης ο Μονεμβασιώτης Άγιος Γεώργιος ο Νεομάρτυρας εκ Ραψάνης  

Απρ 23

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!

Η Διεύθυνση και ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας σας εύχεται θερμά Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!!

Μαρ 11

Παραλαβή προσωπικών αντικειμένων των μαθητών

Σας ενημερώνουμε πως ολοκληρώθηκαν στο σχολείο μας όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι και μπορεί και πάλι να υποδεχτεί μαθητές και εκπαιδευτικούς με ασφάλεια. Αύριο Παρασκευή 12/3/2021, όσοι μαθητές έχουν ακόμα τις τσάντες τους στο σχολείο, μπορούν να τις παραλάβουν από τις 9:00 έως τις 12:00 το πρωί.

Μαρ 10

Κλειστά τα σχολεία Πέμπτη και Παρασκευή…

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία την Πέμπτη 11/3/21 και την Παρασκευή 12/3/21 με απόφαση της Περιφέρειας, για προληπτικούς λόγους, σε όλους τους δήμους της Λάρισας. Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά μέχρι να ολοκληρωθούν οι έλεγχοι των ειδικών για την ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών. Σύμφωνα με απόφαση της ΔΔΕ Λάρισας, στο διάστημα αυτό δε θα …

Continue reading »

Μαρ 07

Κλειστά σχολεία και αναστολή τηλεκπαίδευσης μέχρι και την Τετάρτη 10/3/2021

Σας ανακοινώνουμε ότι τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω σεισμού από τη Δευτέρα 8 Μαρτίου έως και την Τετάρτη 10 Μαρτίου, με απόφαση του Δήμου Λαρισαίων. Επιπλέον, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας εκπ/σης Θεσσαλίας, δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα τηλεκπαίδευσης μέσω Webex, μέχρι την Τετάρτη 10/3/2021.

Μαρ 04

ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ…

Σύμφωνα με νεότερο δελτίο τύπου της ΔΔΕ Λάρισας, αύριο Παρασκευή 5/3/2021 δε θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως εκπαίδευση σε καμιά σχολική μονάδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας.

Μαρ 04

Τηλεκπαίδευση αύριο Παρασκευή 5/3/2021

  Σας ενημερώνουμε πως σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, τα σχολεία αύριο Παρασκευή 5/3/2021 θα λειτουργήσουν με εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση. Επίσης οι κηδεμόνες μπορούν να προσέλθουν αύριο, κατά τις ώρες λειτουργίας του σχολείου, για να παραλάβουν τα προσωπικά αντικείμενα των μαθητών/μαθητριών.  

Φεβ 15

Συνεχίζεται και αύριο η αναστολή της λειτουργίας των σχολείων…

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Δήμου Λαρισαίων, τα σχολεία και αύριο Τρίτη 16/2/2021 θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των προβλέψεων για ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες.      

Φεβ 14

Αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων λόγω καιρικών συνθηκών

ΛΑΡΙΣΑ 14/02/2021  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΘΕΜΑ: Αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων λόγω καιρικών συνθηκών. Οι σχολικές μονάδες της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας θα παραμείνουν κλειστές, αύριο Δευτέρα, 15/02/2021, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, σύμφωνα με αποφάσεις, που εκδόθηκαν από τους Δημάρχους, των Δήμων Λαρισαίων, Αγιάς, Ελασσόνας, Κιλελέρ, Τεμπών, Τυρνάβου και Φαρσάλων. Η …

Continue reading »

Φεβ 09

Δικαιολόγηση απουσιών μαθητών που συνοικούν με άτομα που πάσχουν από σοβαρό υποκείμενο νόσημα

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες, Σας ενημερώνουμε ότι δίνεται η δυνατότητα δικαιολόγησης των απουσιών των μαθητών/τριών οι οποίοι δεν πάσχουν οι ίδιοι/ίδιες από κάποιο σοβαρό νόσημα πλην όμως συνοικούν με άτομα, τα οποία ανήκουν σε ομάδες αυξημένου κινδύνου σχετικά με τη λοίμωξη COVID – 19. Οι ανωτέρω μαθητές/τριες μετά την απόφαση της ειδικής Επιτροπής δύνανται να παρακολουθούν μαθήματα …

Continue reading »

Older posts «

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων