ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ – ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ανακοινώσεις σχολείου

Αγαπητοί γονείς,
Όπως ήδη γνωρίζετε με απόφαση της πολιτείας αναστέλλεται η λειτουργία και των Δημοτικών Σχολείων της χώρας από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020 έως και την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 και η εκπαίδευση των μαθητών θα διενεργείται εξ’ αποστάσεως ως εξής :
1. Με Σύγχρονη Εξ΄ Αποστάσεως Εκπαίδευση μέσω της ψηφιακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας Cisco Webex Meetings, με ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων την Τετάρτη 18/11/2020.
2. Παρακολουθώντας το πρόγραμμα της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης όπως αυτό θα ανακοινώνεται από την ΕΡΤ.
3. Με ασύγχρονη εκπαίδευση, e-me, ή ,e-class που ίσως απαιτηθεί να χρησιμοποιηθεί επιβοηθητικά.

Το ωράριο λειτουργίας της σύγχρονης εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης για τα Δημοτικά όπως καθορίστηκε είναι 14:10 – 17:20 καθημερινά ως εξής:

ΔΗΜΟΤΙΚΑ

Ώρα  Από Έως
14:10 14:40
14:50 15:20
15:30 16:00
16:10 16:40
16:50 17:20

Μεταξύ των ωρών θα υπάρχει 10 λεπτο διάλειμμα

Τη Δευτέρα 16/11/2020 ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου μας θα αποφασίσει για όλα τα θέματα που αφορούν την λειτουργικότητα της διαδικασίας και την εφαρμογή τους . Θα ενημερωθείτε άμεσα για τις προσωπικές «ηλεκτρονικές αίθουσες διδασκαλίας» των εκπαιδευτικών και τις λεπτομέρειες σύνδεσης.

Εσείς θα πρέπει οπωσδήποτε να έχετε διαθέσιμα τα στοιχεία του λογαριασμού του μαθητή στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης) που σας έχουν δοθεί ώστε να μπορεί ο κάθε μαθητής να έχει πρόσβαση.

Αγαπητοί γονείς και μαθητές/τριές μας , δυστυχώς ο κορωνοϊός είναι πάλι εδώ και απειλεί την υγεία όλων μας και ιδιαίτερα των ευπαθών συνανθρώπων μας. Καθημερινά ακούμε πλέον και ανθρώπους από το περιβάλλον μας να ασθενούν, άλλοι ελαφριά και άλλοι πολύ σοβαρά.

Είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να σταθούμε όρθιοι και να τον αντιμετωπίσουμε εφαρμόζοντας κατά γράμμα τις εντολές των ειδικών . Εμείς σαν εκπαιδευτικοί θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για τα παιδιά μας και είμαστε σίγουροι ότι με την συνεργασία σας θα τα καταφέρουμε.

Σας παρακαλούμε όμως να παρακολουθείτε την ηλεκτρονική αλληλογραφία σας και να ενημερώνεστε καθημερινά μέσω της ιστοσελίδας του Σχολείου μας για κάθε νέα εξέλιξη.

Καλή δύναμη και υγεία σε όλους μας!

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *