Ιούνιος 2020 | Επίδοση βαθμολογίας και τίτλων προόδου

Ανακοινώσεις σχολείου
    Αγαπητοί γονείς​,
  Σας ενημερώνουμε η επίδοση της βαθμολογίας του Γ’ τριμήνου στους μαθητές/τριες της Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης και οι τίτλοι προόδου για όλους τους/τις μαθητές/τριές μας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 ως εξής: 
 
   Παρασκευή 26/6/2020 στις 8:15 π.μ. θα προσέλθουν στο Σχολείο και θα κατευθυνθούν αμέσως στις τάξεις τους οι μαθητές/τριες του 1ου υποτμήματος των Α/Δ/Ε/ΣΤ τάξεων και οι Β/Γ τάξεις, για να παραλάβουν τον έλεγχο προόδου Γ΄ τριμήνου και τον τίτλο προόδου σε κλειστό φάκελο. Οι μαθητές θα αποχωρήσουν με τη συνοδεία του δασκάλου τους στις 8:45 π.μ. ώστε αμέσως μετά να πραγματοποιηθεί η προβλεπόμενη σχετική, καθημερινή απολύμανση των χώρων. 
   Αμέσως μετά, στις 9:30 π.μ. θα ακολουθήσει η προσέλευση του 2ου υποτμήματος των Α/Δ/Ε/ΣΤ  τάξεων για να πραγματοποιηθεί η ίδια διαδικασία όπως περιγράφεται πιο πάνω μέχρι τις 10:00 π.μ.
   Οι συνοδοί γονείς θα αναμένουν στους εξωτερικούς χώρους του Σχολείου (όπως γίνεται καθημερινά όταν γίνεται η παραλαβή των μαθητών/τριών την ώρα του σχολάσματος) για την ολοκλήρωση της διαδικασίας επίδοσης τίτλων και αποχαιρετισμού των παιδιών από τους εκπαιδευτικούς, προκειμένου να τα συνοδεύσουν και κατά την αποχώρηση.
   Για τους μαθητές / τριες που δεν προσέρχονται στο Σχολείο μετά από σχετική γραπτή δήλωση του κηδεμόνα για την προστασία ατόμου που ανήκει σε ομάδα υψηλού κινδύνου ή για κάποιο άλλο λόγο, μπορούν οι γονείς τους να προσέλθουν την Παρασκευή 26/6/2020 από 10:30 μέχρι τις 12:00 π.μ. στο Σχολείο, λαμβάνοντας τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα κατά της διασποράς του covid-19 ή θα ρυθμιστεί ο τρόπος επίδοσης της βαθμολογίας μετά από επικοινωνία του/της κηδεμόνα με το Σχολείο.
   Ευχαριστούμε για τη συνεργασία!
   Καλό καλοκαίρι!
 
Από τη Διεύθυνση του Σχολείου
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *