Μάιος 2020 | Εγγραφές μαθητών στην Α΄ τάξη για το σχ. έτος 2020-21

Ανακοινώσεις σχολείου

Αγαπητοί γονείς

Για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου οι εγγραφές θα διενεργούνται καθημερινά 09:00 π.μ – 11:00 π.μ από τον διευθυντή του σχολείου από τις 15/5/2020 – 29/5/2020 σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.  Ο γονέας του προς εγγραφή μαθητή καταθέτει σχετική αίτηση εγγραφής η οποία παρέχεται και από το σχολείο και είναι αναρτημένη στο ιστολόγιό του.

Για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και αποφυγής συνωστισμού ο γονέας θα πρέπει να επικοινωνήσει πρώτα με το σχολείο στο τηλέφωνο 210 5712424 προκειμένου να καθορισθεί συγκεκριμένη ημέρα και ώρα προσέλευσής του με τήρηση των κανόνων προσωπικής προστασίας (μάσκα, γάντια και ατομικό στυλό).

Στην Πρώτη (Α΄) Τάξη γράφονται παιδιά, που γεννήθηκαν από 01/01/2014 μέχρι και 31/12/2014 και κατοικούν στα όρια του σχολείου

Για την εγγραφή απαιτούνται τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α. Αίτηση (παρέχεται και από το Σχολείο και είναι αναρτημένη στο ιστολόγιό του)

β. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας (προσκόμιση εάν είναι δυνατόν ή αυτεπάγγελτη αναζήτηση από το σχολείο).

γ. Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του μαθητή, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

δ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.) που συμπληρώνεται από τον παιδίατρο που παρακολουθεί το παιδί ή ΔΩΡΕΑΝ από το Κέντρο Υγείας της περιοχής )

ε. Αποδεικτικό στοιχείο διεύθυνσης κατοικίας (π.χ. εκκαθαριστικό εφορίας ή απόδειξη ΔΕΗ – ΕΥΔΑΠ, ή συμβόλαιο οικίας κ.λπ.)

στ. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου.

Χωρίς την προσκόμιση των ανωτέρω δικαιολογητικών δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία εγγραφής

Περιστέρι, 14–05–2020

Ο Διευθυντής  του  11ου Δ.Σ. Περιστερίου

ΚΑΡΑΠΑΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *