Διαγωνισμός γαλλοφωνίας

Φεβρουάριος 2024 | Τάξεις Ε1, Ε2, ΣΤ1, ΣΤ2 | Διαγωνισμός Γαλλοφωνίας 2024

Δράσεις-Δραστηριότητες

Διαγωνισμός Γαλλοφωνίας 2024

Στα πλαίσια του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Γαλλοφωνίας, που γιορτάζεται στις 20 Μαρτίου κάθε χρόνο, διοργανώνεται κάθε χρόνο ένας διαγωνισμός που απευθύνεται σε όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων της χώρας μας.

Με μεγάλη χαρά το σχολείο μας συμμετείχε σε αυτόν τον διαγωνισμό για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με τα τμήματα των γαλλικών της Ε’ και της Στ’ τάξης. Το φετινό θέμα αφορούσε στους ολυμπιακούς και παρολυμπιακούς αγώνες, αφού όπως όλοι γνωρίζουμε οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 θα διεξαχθούν στο Παρίσι. Οι μαθητές μας με μεγάλο ενθουσιασμό πήραν μέρος και, υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού των Γαλλικών Αγγελικής Κουκουλά, με υπομονή και επιμονή ετοίμασαν δύο πολύ ενδιαφέρουσες συμμετοχές και γνώρισαν πολύ καλύτερα την ιστορία των ολυμπιακών αγώνων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και την Κωνσταντίνα Κολλύρη για την πολύτιμη βοήθειά της στο τεχνικό μέρος που ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο την δουλειά των παιδιών. Συγχαίρουμε όλους για την προσπάθειά τους και είμαστε περήφανοι τόσο για το τελικό αποτέλεσμα όσο και για την διαδρομή που μας έμαθε πολλά.

Η δράση μας αποτυπώνεται μέσα από ένα καλαίσθητο βίντεο που μπορείτε να δείτε στο κανάλι μας στο You Tube επιλέγοντας https://www.youtube.com/watch?v=YVrIGqUTuC0 

Χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της πορείας της δουλειάς μας είναι και τα παρακάτω:

Γαλλοφωνία 1
Προετοιμασία
Γαλλοφωνία 2
Προετοιμασία
Γαλλοφωνία 3
Προετοιμασία. Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο

Γαλλοφωνία 5

Γαλλοφωνία 4
Ό,τι δημιουργήσαμε, συγκεντρωμένο
Γαλλοφωνία 6
Η τελική πραγματοποίηση της δράσης

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *