Σκηνικό Πολυτεχνείο

Νοέμβριος 2023 | Γ1, Ε1, Ε2 τάξεις | Εορταστική εκδήλωση προς τιμή της εξέγερσης του Πολυτεχνείου 17ης Νοέμβρη 1973

Εκδηλώσεις - Εθνικές επέτειοι

Εορταστική εκδήλωση προς τιμή της εξέγερσης του Πολυτεχνείου 17ης Νοέμβρη 1973

Την Παρασκευή 17/11/2023, διοργανώθηκε από τις Γ1΄, Ε1΄, Ε2΄τάξεις του σχολείου μας  εκδήλωση για να τιμηθεί η Επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στις 17/11/1973.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο, γεμάτο από θεατές , στεγασμένο τμήμα του αύλειου χώρου και περιείχε δραματουργική αναπαράσταση των γεγονότων της εποχής εκείνης συνοδευμένη από χαρακτηριστικές μελωδίες που συντάραξαν και συνταράσσουν την ψυχή των δημοκρατικών και ελεύθερα σκεπτόμενων  πολιτών.

Οι άψογα δουλεμένες προσπάθειες και ερμηνείες των μαθητών/ητριών να αποδώσουν πιστά το κλίμα και τα γεγονότα της εποχής κέρδισαν τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα των θεατών.

Συντελεστές:

Γενική οργάνωση: Μάνεση Αλεξάνδρα, Σισκοπούλου Νίκη (εκπαιδευτικοί Ε1,Ε2 τάξεων)
Μουσική επιμέλεια: Μπλατσιώρη Φωτεινή (Εκπαιδευτικός Μουσικής)
Τεχνική/ηχητική υποστήριξη: Μυριοκεφαλιτάκης Ιωάννης (Εκπαιδευτικός Γ1 τάξης)

Για να δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της εκδήλωσης  πατήστε εδώ

 

 

1 σκέψη στο “Νοέμβριος 2023 | Γ1, Ε1, Ε2 τάξεις | Εορταστική εκδήλωση προς τιμή της εξέγερσης του Πολυτεχνείου 17ης Νοέμβρη 1973

  1. Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στη γιορτή, τα οποία με τη βοήθεια και τη σωστή καθοδήγηση των δασκάλων τους κατάφεραν να αποδώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κλίμα της εποχής, να μας συγκινήσουν και να μας κάνουν τόσο υπερήφανους ως γονείς τους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *