Ολοήμερο έξω

Μάιος 2023 | Eγγραφές μαθητών/τριών στο Ολοήμερο για το σχολικό έτος 2023 – 2024

Ανακοινώσεις σχολείου

Eγγραφές μαθητών/τριών στο Ολοήμερο για το σχολικό έτος 2023 – 2024

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι ενδιαφέρεστε για φοίτηση του/των παιδιού/ών σας στο Ολοήμερο Πρόγραμμα καλείστε να υποβάλλεται τη σχετική αίτηση. Η αίτηση για το Ολοήμερο θα πρέπει να παραδοθεί υπογεγραμμένη στο Σχολείο (στους δασκάλους των τάξεων) έως την Τετάρτη 10/5/2023. (Για τους – τις μαθητές-τριες που φοιτούν ήδη το τρέχον σχολικό έτος στο Ολοήμερο έχει δοθεί έντυπο αίτησης που πρέπει να συμπληρωθεί και να υποβληθεί, εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον για συνέχιση της φοίτησης στο εν λόγω πρόγραμμα το σχολικό έτος 2023-24).
Αν κάποιος γονέας ενδιαφέρεται για εγγραφή του/των παιδιού/ών του στο διευρυμένο Ολοήμερο (με ώρα λήξης των μαθημάτων στις 17:30 μ.μ) πρέπει να υποβάλλει την σχετική αίτηση. Για να λειτουργήσει Ολοήμερο ως τις 17:30 μ.μ θα πρέπει να εκδηλωθεί ενδιαφέρον από τουλάχιστον δέκα μαθητές.
Σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ. δεν απαιτείται η προσκόμιση δικαιολογητικών εργασίας ή ανεργίας από τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών.
Στην αίτηση υπάρχει και επιλογή (ή μη) της πρωινής ζώνης (07:00 – 08:00). Παρακαλούμε να συμπληρωθεί ανάλογα για να δούμε αν θα δημιουργηθεί πρωινό τμήμα. Για τη δημιουργία της πρωινής ζώνης απαιτούνται τουλάχιστον δέκα μαθητές που θα είναι εγγεγραμμένοι στο Ολοήμερο. Δε νοείται φοίτηση μαθητή μόνο στην Πρωινή Ζώνη και όχι στο (απογευματινό) Ολοήμερο.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Σε μία (1) αίτηση θα γραφτούν ΟΛΑ τα παιδιά της οικογένειας που επιθυμούν Ολοήμερο.

                                                    Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *