Θεατρική παράσταση «Κόκκινη κλωστή δεμένη… στην Ντενεκεδούπολη είναι τυλιγμένη…

Ιούν 201421

Με τη λήξη της σχολικής χρονιάς 2013 – 2014 όλοι οι μαθητές της Β΄ τάξης, με επιμονή και υπομονή δούλεψαν σκληρά, για να πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας η θεατρική παράσταση : «Κόκκινη κλωστή δεμένη… στην Ντενεκεδούπολη είναι τυλιγμένη…» στα πλαίσια προγράμματος Ευέλικτης Ζώνης.

Είναι πραγματικά αξιέπαινη η προσπάθεα όλων όσοι συνέβαλαν στην ολοκλήρωση και παρουσίαση αυτής της θεατρικής παράστασης και συγκεκριμένα της συντονίστριας του προγράμματος κ. Φαίης Μπλατσιώρη (καθηγήτρια μουσικής του σχολείου μας), του κ. Γιώργου Φερέτου (καθ. Εικαστικών), της κ. Δήμητρας Τσιώρου (καθ. Φυσικής Αγωγής), της κ. Σταυρούλας Χαραλαμπογιάννη, του κ. Αλέξανδρου Χρούτα, του κ. Δημήτρη Ασημακόπουλου καθώς και του κ. Γιώργου Παπανικολάου (τεχνική επεξεργασία, ανάρτηση στο διαδίκτυο).

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να τονίσουμε την αμέριστη υποστήριξη του διευθυντή του σχολείου μας κ. Δημήτριου Τιπτιρή τόσο για την παρούσα εκδήλωση όσο και γενικότερα σε κάθε τομέα εκπαιδευτικής δραστηριότητας.

Ας μην παραλείψουμε να τονίσουμε και τη βοήθεια και συμπαράσταση και των γονέων σε αυτή τη δραστηριότητα αλλά και γενικότερα σε κάθε δραστηριότητα του σχολείου μας.

Ένα μεγάλο λοιπόν ευχαριστώ από τις δασκάλες των τμημάτων της τάξης Β1 κ. Κων/να Σπυροπούλου και Β2 κ. Μαρία Κάτση πρωταρχικά στους μικρούς μαθητές μας, αλλά και σε όλους όσοι μας βοήθησαν στην υλοποίηση αυτής της θεατρικής παράστασης.

Δείτε εικόνες από τη θεατρική παράσταση :

Αφήστε μια απάντηση

Καλώς ήρθατε !

Ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου σας καλωσορίζουν στο Ιστολόγιo και σας εύχονται μια ευχάριστη και χρηστική περιήγηση !

Ώρα Ελλάδας

Ο καιρός


Kατηγορίες

Αρχείο

Μοναδικοί Επισκέπτες Ιστολογίου από 15/10/2012

μετρητής επισκεψιμότητας

RSS Β΄ Επίπεδο Τ.Π.Ε

  • 13/07/2016 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΥΛΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΝΕΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Β’ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Τ.Π.Ε. (http://e-pimorfosi.cti.gr) 13 Ιουλίου 2016
    Γίνεται γνωστό ότι η Πύλη Ενημέρωσης σχετικά με το νέο έργο «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών για την Αξιοποίηση και Εφαρμογή των Ψηφιακών Τεχνολογιών στην Διδακτική Πράξη (Επιμόρφωση Β' επιπέδου Τ.Π.Ε.)» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2014-2020, λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
  • 05/05/2016 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΥΝΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ Ι.Τ.Υ.Ε. – «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ» 9 Μαΐου 2016
    Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων – «Διόφαντος» (Ι.Τ.Υ.Ε. – «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ»), στο πλαίσιο εμπλουτισμού των βάσεων δεδομένων δυνητικών συνεργατών του σε θέματα εκπαιδευτικής αξιοποίησης των ψηφιακών τεχνολογιών, καλεί επιστήμονες, αποφοίτους Α.Ε.Ι., με μεταπτυχιακή εξειδίκευση ή/και εμπειρία (επαγγελματική απασχόληση) στην αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας (Τ.Π.Ε.) στην εκπαίδευση, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για πιθανή […]
  • 26/04/2016 ΕΚΔΟΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Α’ ΚΑΙ Β' ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΠΕ 26 Απριλίου 2016
    Γίνεται γνωστό ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία έκδοσης των Βεβαιώσεων Πιστοποίησης Α και Β επιπέδου ΤΠΕ για τους εκπαιδευτικούς που ολοκλήρωσαν επιτυχώς τις αντίστοιχες δοκιμασίες πιστοποίησης των παρακάτω περιόδων: 5ης περιόδου πιστοποίησης Α’ επιπέδου ΤΠΕ (Φεβρουάριος – Απρίλιος 2015), 4ης περιόδου πιστοποίησης Β' Επιπέδου ΤΠΕ (Μάιος Ιούλιος 2014) και 5ης περιόδου Read More...

Επισκέπτες Ιστολογίου από 11/2/2013 ανά χώρα προέλευσης

Flag Counter

ΗμερολόγιοTop
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων