Εγγραφές μαθητών στην Α΄ τάξη και στο Ολοήμερο για το σχολικό έτος 2013 – 2014

Μαΐ 201321

eggrafi_A_TaxiΣας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές των μαθητών για την Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα διεξαχθούν το διάστημα από 1η Ιουνίου 2013 έως 20 Ιουνίου 2013. Δείτε και κατεβάστε την ανακοίνωση της Δνσης του Σχολείου εδώ.

Για να κατεβάσετε την Αίτηση Εγγραφής μαθητή στην Α΄ τάξη του σχολείου κάντε κλικ εδώ.

Για να κατεβάσετε το Ατομικό Δελτίο Υγείας κάντε κλικ εδώ. Υπενθυμίζεται ότι συμπληρωμένο Ατομικό Δελτίο Υγείας πρέπει να προσκομίσουν και οι μαθητές που θα φοιτήσουν το επόμενο σχολικό έτος στη Γ΄ και Ε΄ τάξη.

Δείτε εδώ την εγκύκλιο συγκρότησης Τοπικών Μονάδων Υγείας ΕΟΠΥΥ (Πιστοποίηση Υγείας Μαθητών) προκειμένου να καταστεί ευκολότερη και δωρεάν η συμπλήρωση του Ατομικού Δελτίου Υγείας για ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι στο ίδιο χρονικό διάστημα θα διεξαχθούν και οι εγγραφές για το Ολοήμερο Σχολείο. Δείτε και κατεβάστε τη σχετική αίτηση εγγραφής εδώ.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις παρακολούθησης του Ολοήμερου Προγράμματος ορίζονται σε σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας που μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε εδώ.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Καλώς ήρθατε !

Ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου σας καλωσορίζουν στο Ιστολόγιo και σας εύχονται μια ευχάριστη και χρηστική περιήγηση !

Ώρα Ελλάδας

Ο καιρός


Kατηγορίες

Αρχείο

Μοναδικοί Επισκέπτες Ιστολογίου από 15/10/2012

μετρητής επισκεψιμότητας

RSS Β΄ Επίπεδο Τ.Π.Ε

  • 13/07/2016 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΥΛΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΝΕΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Β’ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Τ.Π.Ε. (http://e-pimorfosi.cti.gr) 13 Ιουλίου 2016
    Γίνεται γνωστό ότι η Πύλη Ενημέρωσης σχετικά με το νέο έργο «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών για την Αξιοποίηση και Εφαρμογή των Ψηφιακών Τεχνολογιών στην Διδακτική Πράξη (Επιμόρφωση Β' επιπέδου Τ.Π.Ε.)» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2014-2020, λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
  • 05/05/2016 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΥΝΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ Ι.Τ.Υ.Ε. – «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ» 9 Μαΐου 2016
    Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων – «Διόφαντος» (Ι.Τ.Υ.Ε. – «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ»), στο πλαίσιο εμπλουτισμού των βάσεων δεδομένων δυνητικών συνεργατών του σε θέματα εκπαιδευτικής αξιοποίησης των ψηφιακών τεχνολογιών, καλεί επιστήμονες, αποφοίτους Α.Ε.Ι., με μεταπτυχιακή εξειδίκευση ή/και εμπειρία (επαγγελματική απασχόληση) στην αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας (Τ.Π.Ε.) στην εκπαίδευση, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για πιθανή […]
  • 26/04/2016 ΕΚΔΟΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Α’ ΚΑΙ Β' ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΠΕ 26 Απριλίου 2016
    Γίνεται γνωστό ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία έκδοσης των Βεβαιώσεων Πιστοποίησης Α και Β επιπέδου ΤΠΕ για τους εκπαιδευτικούς που ολοκλήρωσαν επιτυχώς τις αντίστοιχες δοκιμασίες πιστοποίησης των παρακάτω περιόδων: 5ης περιόδου πιστοποίησης Α’ επιπέδου ΤΠΕ (Φεβρουάριος – Απρίλιος 2015), 4ης περιόδου πιστοποίησης Β' Επιπέδου ΤΠΕ (Μάιος Ιούλιος 2014) και 5ης περιόδου Read More...

Επισκέπτες Ιστολογίου από 11/2/2013 ανά χώρα προέλευσης

Flag Counter

ΗμερολόγιοTop
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων