Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φυσικής για μαθητές Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού

Ανακοινώσεις
Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ), σε συνεργασία με το Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών, Τεχνολογίας και Περιβάλλοντος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών το οποίο έχει την επιστημονική / εκπαιδευτική ευθύνη, διοργανώνει τον :

1ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικών Δημοτικού 2013

ο οποίος αφορά στους μαθητές των δύο τελευταίων τάξεων (Ε΄ και Στ΄) των Δημοτικών Σχολείων της χώρας και θα διενεργηθεί το Σάββατο 13 Απριλίου 2013 (09:30-11:30) –δοκιμαστικά, πιλοτικά– σε εξεταστικά κέντρα επτά μεγάλων πόλεων της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Τρίπολη, Ηράκλειο, Ρόδος) με την οργανωτική ευθύνη των τοπικών παραρτημάτων της ΕΕΦ.

Η προκήρυξη των Μαθητικών Διαγωνισμών έγινε με εγκυκλίους του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού το οποίο τους έθεσε υπό την αιγίδα του. Όλες οι ανακοινώσεις για τους Διαγωνισμούς, λεπτομέρειες για τις δηλώσεις συμμετοχής των μαθητών καθώς και οι ακριβείς πληροφορίες για τη διεξαγωγή τους, αναρτώνται στον διαδικτυακό τόπο του Εργαστηρίου(ενότητα ΦΥΣΙΚΑ Ε’ και Στ’ Δημοτικού ή οι Διαγωνισμοί και οι Ολυμπιάδες ΦΥΣΙΚΗΣ)

Το Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών έχει, επίσης, αναρτήσει στον διαδικτυακό τόπο του http://microkosmos.uoa.gr (ενότητα οι Διαγωνισμοί και οι Ολυμπιάδες ΦΥΣΙΚΗΣ) τα θέματα (με τις λύσεις τους) όλων των έως τώρα Πανελλήνιων Διαγωνισμών Φυσικής και των Διεθνών Ολυμπιάδων Φυσικής, καθώς και ενδεικτικά / δειγματικά θέματα (με τις λύσεις τους) για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου και τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικών Δημοτικού 2013. Δείτε και κατεβάστε εδώ το σχετικό ενημερωτικό έντυπο του Διευθυντή του Τομέα Φυσικών Επιστημών, Τεχνολογίας και Περιβάλλοντος κ. Γεωργίου Θεοφ. Καλκάνη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *