Εγκύκλιοι – Εκπαιδευτική Νομοθεσία

Για να κατεβάσετε το Προεδρικό Διάταγμα 201 / 1998 το οποίο ρυθμίζει θέματα Οργάνωσης και Λειτουργίας των Δημοτικών Σχολείων κάντε κλικ εδώ.

Για να δείτε και να κατεβάσετε το ΦΕΚ που ορίζει τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες των Διευθυντών, Υποδιευθυντών Σχολικών Μονάδων καθώς και του Διδακτικού Προσωπικού κάντε κλικ εδώ.

Για να ενημερωθείτε για τη νομοθεσία που διέπει την είσοδο τρίτων (μη εκπαιδευτικού προσωπικού) στο χώρο του σχολείου κάντε κλικ εδώ.

Κατεβάστε τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την εγγραφή ενός μαθητή στην Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου. Κατεβάστε επίσης το έντυπο του νέου Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή.

Η επιλογή σημαιοφόρων διέπεται από τις διατάξεις του Π.Δ 201/1998 καθώς και από τα ΦΕΚ 277/2001 τ.Β΄και 863/2001 τ.Β΄.

Για να ενημερωθείτε για τους όρους και τις προϋποθέσεις παραχώρησης σχολικών χώρων για εκπαιδευτικές δραστηριότητες κάντε κλικ εδώ.

Δείτε και κατεβάστε το Π.Δ 8 /1995, που δημοσιεύτηκε στο  ΦΕΚ 3/10-1-1995 τ.Α΄ σχετικά με τη διαδικασία αξιολόγησης των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου.

Για να δείτε και να κατεβάσετε την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού  για τη Β΄ Ξένη Γλώσσα στο Δημοτικό Σχολείο κάντε κλικ εδώ.

Δείτε εδώ πώς ρυθμίζονται σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας θέματα χορήγησης φαρμακευτικής αγωγής στους μαθητές εντός του σχολικού ωραρίου.

Δείτε εδώ την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με την επικοινωνία διαζευγμένου γονέα (μη έχοντος την επιμέλεια του/των τέκνου/ων του, σύμφωνα με νέα – ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2014 – εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων) με το/τα τέκνα του εντός του σχολικού χώρου και εντός του σχολικού ωραρίου.

Καλώς ήρθατε !

Ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου σας καλωσορίζουν στο Ιστολόγιo και σας εύχονται μια ευχάριστη και χρηστική περιήγηση !

Ώρα Ελλάδας

Ο καιρός


Kατηγορίες

Αρχείο

Μοναδικοί Επισκέπτες Ιστολογίου από 15/10/2012

μετρητής επισκεψιμότητας

RSS Β΄ Επίπεδο Τ.Π.Ε

  • 13/07/2016 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΥΛΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΝΕΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Β’ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Τ.Π.Ε. (http://e-pimorfosi.cti.gr) 13 Ιουλίου 2016
    Γίνεται γνωστό ότι η Πύλη Ενημέρωσης σχετικά με το νέο έργο «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών για την Αξιοποίηση και Εφαρμογή των Ψηφιακών Τεχνολογιών στην Διδακτική Πράξη (Επιμόρφωση Β' επιπέδου Τ.Π.Ε.)» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2014-2020, λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
  • 05/05/2016 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΥΝΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ Ι.Τ.Υ.Ε. – «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ» 9 Μαΐου 2016
    Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων – «Διόφαντος» (Ι.Τ.Υ.Ε. – «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ»), στο πλαίσιο εμπλουτισμού των βάσεων δεδομένων δυνητικών συνεργατών του σε θέματα εκπαιδευτικής αξιοποίησης των ψηφιακών τεχνολογιών, καλεί επιστήμονες, αποφοίτους Α.Ε.Ι., με μεταπτυχιακή εξειδίκευση ή/και εμπειρία (επαγγελματική απασχόληση) στην αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας (Τ.Π.Ε.) στην εκπαίδευση, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για πιθανή […]
  • 26/04/2016 ΕΚΔΟΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Α’ ΚΑΙ Β' ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΠΕ 26 Απριλίου 2016
    Γίνεται γνωστό ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία έκδοσης των Βεβαιώσεων Πιστοποίησης Α και Β επιπέδου ΤΠΕ για τους εκπαιδευτικούς που ολοκλήρωσαν επιτυχώς τις αντίστοιχες δοκιμασίες πιστοποίησης των παρακάτω περιόδων: 5ης περιόδου πιστοποίησης Α’ επιπέδου ΤΠΕ (Φεβρουάριος – Απρίλιος 2015), 4ης περιόδου πιστοποίησης Β' Επιπέδου ΤΠΕ (Μάιος Ιούλιος 2014) και 5ης περιόδου Read More...

Επισκέπτες Ιστολογίου από 11/2/2013 ανά χώρα προέλευσης

Flag Counter

ΗμερολόγιοTop
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων