Το English Theatre Club της Τessa Clark επισκέφτηκε για 4η χρονιά το σχολείο μας και οι μαθητές μας ήρθαν σε επαφή με την Αγγλική γλώσσα μέσα από δυο απολαυστικές παραστάσεις:… Διαβάστε περισσότερα »
Στο τμήμα Ε’2 πραγματοποιήθηκε δραστηριότητα με θέμα τη φιλία από την κοινωνική λειτουργό μας Στέλλα Μακρογιάννη. Αρχικά, με την τεχνική του καταιγισμού ιδεών, οι μαθητές έδωσαν απαντήσεις για το τι… Διαβάστε περισσότερα »
Στο τμήμα Δ΄1 πραγματοποιήθηκε δραστηριότητα με θέμα τη διαφορετικότητα, τα άτομα με αναπηρία και την ενσυναίσθηση που χρειάζεται να δείχνουμε προς τους συνανθρώπους μας από την κοινωνική λειτουργό μας Στέλλα… Διαβάστε περισσότερα »
Οι μαθητές της Ε΄ τάξης, στα πλαίσια του μαθήματος Εργαστήριο Δεξιοτήτων και Πληροφορικής, ολοκλήρωσαν το Εργαστήριο ” Διαδίκτυο;;;; Ασφαλώς!!! ” στη Θεματική Ενότητα “Ψυχική και Συναισθηματική Υγεία – Πρόληψη” …. Διαβάστε περισσότερα »
Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου διοργανώνεται κάθε χρόνο από το δίκτυο Insafe/INHOPE με την υποστήριξη της Κομισιόν, με σκοπό να προωθήσει την ασφαλή και θετική χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας, ιδιαίτερα ανάμεσα… Διαβάστε περισσότερα »
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΔιαβάστε περισσότεραΜη αποδοχή