ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ 15 Νοεμβρίου 2018

Νοέ 201822

Αλλάζω Συνήθειες. Κάνω την Πρόληψη Παιχνίδι!

Μ’ αυτό το σύνθημα πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018 παρουσίαση του προγράμματος “Πρόληψη αποβλήτων για μαθητές” στην αίθουσα Φ. – Χ. του σχολείου μας.

Παρακολούθησαν το πρόγραμμα όλες οι τάξεις του σχολείου μας, διαθέτοντας μία διδακτική ώρα για την ανάλυση του ζητήματος της μείωσης των απορριμμάτων και των βλαβερών συνεπειών τους στο περιβάλλον αλλά και τους εναλλακτικούς τρόπους διαχείρισης των απορριμμάτων.

Το πρόγραμμα υποστηρίχθηκε από την εταιρεία Ανακύκλωσης, ύστερα από πρόσκληση του σχολείου μας, και αποτελεί μέρος των καινοτόμων δράσεων που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο προς όφελος της σχολικής μας κοινότητας.

Φέτος είχαμε τη χαρά της παρουσίας της επιστημονικής υπεύθυνης του προγράμματος κ. Αλεξάνδρας Γρηγορίου, Γεωγράφου – Περιβαλλοντολόγου, η οποία ανέλυσε με τρόπο μεθοδικό και ευχάριστο το περιβαλλοντικό αυτό θέμα στους μαθητές μας.

Ήταν μια ενδιαφέρουσα νότα στην καθημερινή λειτουργία του σχολείου μας!

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ 15 Νοεμβρίου 2018    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Επικοινωνία

11ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης

Αχρίδος 10

ΚΟΖΑΝΗ

Τ.Κ. 501.31

Τηλέφωνο & Fax 2461035393

mail@11dim-kozan.koz.sch.gr

Ιστορικό

Σκακιστική άσκηση

European Radio Logo

Kατηγορίες

“Η ΕΙΣ ΓΟΛΓΟΘΑΝ ΑΝΑΒΑΣΙΣ”



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων