Πρόσκληση Χριστουγεννιάτικης Γιορτής

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, Σας καλούμε την Πέμπτη 21-12-2023 στις 18:30, στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας που θα πραγματοποιηθεί από τους μαθητές των Α΄ και Β΄ τάξεων στην αίθουσα εκδηλώσεων. Η Διευθύντρια του σχολείου και ο Σύλλογος Διδασκόντων σας εύχονται χαρούμενες γιορτές με υγεία και δημιουργικός ο νέος χρόνος!!



Λήψη αρχείου

Βαθμολογία Α’ τριμήνου

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες. Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 15-12-2023 στις 18:30, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση γονέων για την επίδοση των μαθητών σε όλες τις τάξεις, ενώ στην Γ, Δ, Ε, ΣΤ, θα δοθούν και οι έλεγχοι προόδου των μαθητών για το Α΄ τρίμηνο.

Σχολική Ψυχολόγος

Αγαπητοί Γονείς και κηδεμόνες, Στις ιδιαίτερες συνθήκες που ζούμε, αναδεικνύεται ως κρίσιμο ζήτημα η στήριξη των μαθητών και των οικογενειών τους. Σας ενημερώνουμε ότι, κάθε Παρασκευή και μέχρι τη λήξη της σχολικής χρονιάς, θα βρίσκεται στο σχολείο μας Σχολική Ψυχολόγος. Βασικός ρόλος της είναι η ψυχοπαιδαγωγική προσέγγιση των μαθητών με στόχο τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση μαθησιακών και ψυχοκοινωνικών/ψυχοσυναισθηματικών δυσλειτουργιών.

Η ψυχολόγος παρέχει υπηρεσίες

  • Στους/στις μαθητές/τριες, με σκοπό:

1. την αντιμετώπιση προβλημάτων σχολικής επίδοσης και συμπεριφοράς τους στο σχολείο και στο σπίτι,

2. την επιτυχή σχολική ένταξη και φοίτηση των μαθητών στο σχολικό πρόγραμμα,

3. την ολόπλευρη ανάπτυξη του παιδιού,

  • και στους γονείς, με σκοπό:

1. την ανάπτυξη ποιοτικών σχέσεων με τα παιδιά τους,

2. τη δημιουργία θετικού κλίματος που προάγει την ανάπτυξη και τη μάθηση,

3. τη δημιουργία καναλιών επικοινωνίας – συνεργασίας σχολείου και οικογένειας.

Οι γονείς που επιθυμούν συνάντηση μπορούν κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας να κλείσουν ραντεβού. Θεωρείται δεδομένο ότι διασφαλίζεται απολύτως το απόρρητο των όποιων παρεμβάσεων.

ψυχο