Ανακοίνωση

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι :

  • Από σήμερα, Τρίτη 12/9, θα λειτουργεί κανονικά η πρωινή ζώνη 7:00π.μ και οι μαθητές θα εισέρχονται από την πόρτα της οδού Μαυρομιχάλη. Από τις 8:00π.μ έως τις 8:15π.μ γίνεται η προσέλευση όλων των μαθητών στο χώρο του σχολείου από την κεντρική είσοδο καθώς και η σταδιακή αποχώρηση τους στις 13:15.
  •  Την Τρίτη 12/9 όλοι μαθητές θα αποχωρήσουν στις 13:15.
  •  Το απογευματινό ολοήμερο πρόγραμμα (13:20 -16:00) θα λειτουργήσει από την Τετάρτη 13/9 κανονικά, με όλους τους μαθητές που έχουν γραφτεί. Οι μαθητές αυτοί για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα θα πρέπει να κρατούν σε τσαντάκι το φαγητό τους και κατά την είσοδό τους να το βάλουν στο ψυγείο (χωρίς το τσαντάκι). Να φέρουν μαζί τους ατομικό πιρούνι ή κουτάλι. Η αποχώρηση από το ολοήμερο πρόγραμμα γίνεται από την πόρτα του πεζόδρομου. Αν χρειάζεστε περαιτέρω διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αγιασμός

Ο αγιασμός για την  έναρξη της σχολικής χρονιάς 2023-2024 πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 9:00 στον χώρο του σχολείου μας. Στον αγιασμό μας παρευρέθηκε και ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά εκπρόσωπος από τον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού. Οι γονείς ενημερώθηκαν για την λειτουργία του σχολείου από την διευθύντρια και οι μαθητές μας, αφού παρέλαβαν τα βιβλία τους, αποχώρησαν από το σχολείο.

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων σας εύχονται καλή και δημιουργική χρονιά!

καλη χρονια