Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη, 27/10/2022 , σύμφωνα με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων, στις 8:15 π.μ θα εορταστεί η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου από όλους τους μαθητές του σχολείου στις τάξεις τους για την ασφάλεια των μαθητών και την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου. Σας ενημερώνουμε, επίσης, ότι οι μαθητές μετά τη λήξη της γιορτής, στις 9:40 π.μ.  θα αποχωρήσουν με ευθύνη των γονέων τους. Το ολοήμερο πρόγραμμα δε θα λειτουργήσει και δε θα δοθούν γεύματα.28h

Ημερα Σχολικού Αθλητισμού

Στο πλαίσιο της εναρμόνισης του εορτασμού της 9ης Ημέρας σχολικού αθλητισμού 2022 με την ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού,  το σχολείο μας την Παρασκευή 30/09 γιόρτασε με κοινό σύνθημα «ΆΘΛΗΣΗ κάθε μέρα, ΥΓΕΙΑ μια ΖΩΗ» στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας, με στόχο την ανάδειξη της ωφελιμότητας της άθλησης στη σωματική και πνευματική υγεία εφ’όρου ζωής.

Το πρωί, λοιπόν, της ίδιας μέρας μετά από ένα ωραίο πρωινό περπάτημα στον ποδηλατόδρομό μας, βρεθήκαμε στο Κλειστό Γυμναστήριο, όπου εκεί μας υποδέχτηκε ο Α.Ο. Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων (σύλλογος που προωθεί την χειροσφαίριση στη πόλη μας). Εκεί μαζί με τους ανθρώπους του συλλόγου παίξαμε Hand- ball, καθώς και παιχνίδια σκυταλοδρομίας και στόχευσης  ενώ παράλληλα  γνωρίσαμε το γυμναστήριο, τους χώρους του και τις λειτουργίες του. Οι μαθητές ήρθαν σε επαφή με αθλητές και προπονητές του Hand-ball έμαθαν πως προετοιμάζονται οι ομάδες πριν από τους αγώνες και τους κανόνες του «ευ αγωνίζεσθαι» μεταξύ των ομάδων.

Περάσαμε τρεις υπέροχες ώρες με πολύ παιχνίδι και διασκέδαση, και αφού ευχαριστήσαμε τους ανθρώπους του Συλλόγου για την συνεργασία τους, επιστρέψαμε πάλι στο σχολείο μας περπατώντας από τον ποδηλατόδρομο το μεσημεράκι. Ήταν μια υπέροχη αθλητική δράση για τη ΖΩΗ!!!

Ευχαριστούμε θερμά τον Α.Ο. Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων!!!

IMG 768055493a1a5090cc038b3d4ee40da7 V IMG 711f3e258145fcbb550575c03e81c774 V