Μετεγγραφή μαθητή μας προς άλλο σχολείο. Αναδυόμενη αυθόρμητη δράση των μαθητών μας: Τα παιδιά αποχαιρετούν τον μικρό ιδιαίτερο φίλο τους!!

 

20240329 122606 1

Στο σχολείο της χαράς και της Αγάπης, τα παιδιά μας αναπτύσσουν το ομαδοσυνεργατικό πνεύμα, τον σεβασμό στη Διαφορετικότητα, την ενσυναίσθηση και την δημιουργία ενός φιλικού και θετικού κλίματος στην σχολική ζωή τους.

Οι μαθητές μας όταν πληροφορήθηκαν από τη νηπιαγωγό, ότι ο μικρός  αγαπημένος και πολύ ιδιαίτερος φίλος τους (με έγκριση ΕΒΠ) περνά την τελευταία του ημέρα στο σχολείο μας γιατί θα συνεχίσει τη φοίτησή του σε  άλλο νηπιαγωγείο, αφού οι γονείς του θα μετακινηθούν σε νησί του νομού μας με ένα στόμα και μία φωνή είπαν: Κυρία θα μας λείψει!! Να του κάνουμε μία ζωγραφιά μας για να μας θυμάται ..Πολύ όμορφη η ιδέα σας, είπε η νηπιαγωγός.

20240329 115251 20240329 115846

Τα παιδιά με αυθορμητισμό και ενθουσιασμό άρχισαν να δημιουργούν για τον φίλο τους με πολύ αγάπη!!Στη δημιουργία είχε συμμετοχή και η Νηπιαγωγός.

Τα παιδιά δημιουργούν το βίντεό τους.

Επίσης και η συνάδελφος ΕΒΠ δημιούργησε για τον μικρό μας φίλο. Όλη η τάξη δημιουργούσε με χαρά!! Η συγκίνηση μεγάλη και ιδιαίτερα των γονέων του μαθητή, όπου στην πόρτα ευχαρίστησαν τα παιδιά και ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την όλη συνεργασία των μαθητών αλλά και των γονέων  κατά τη διάρκεια της χρονιάς, πρόσφεραν δωράκια σε όλα τα παιδιά. Μία όμορφη ημέρα, ανθρώπινη και ουσιαστική στην ταπεινή μας επαγγελματική εμπειρία που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ στην ζωή μας!!

Η εκπαιδευτικός ΠΕ06 αποχαιρέτησε τον μαθητή την προηγούμενη ημέρα στο μάθημα των Αγγλικών.

Να ευχαριστήσω τη συνάδελφο ΔΕ01 για την πολύ καλή συνεργασία της, την εκπαιδευτικό ΠΕ06, όλους τους γονείς και κυρίως τα παιδιά μας,  όπου για άλλη μια φορά αποδείξαμε στην πράξη ότι όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!!

Καλή προσαρμογή στον μικρό μας φίλο, στο νέο του σχολείο!!

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Ζούζουλα Αικατερίνη ΠΕ60

Θεοδωρίδου Αναστασία ΔΕ01

Φραγκογεώργη Φιλίτσα πε06

Κατηγορίες: ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.