4η Επικοινωνία-Ενημέρωση με τους Γονείς

Αγαπητοί μας γονείς, πολύτιμοι συνεργάτες!!

Σας ενημερώνουμε ότι βρισκόμαστε σχεδόν στο τέλος του Β Τριμήνου και σας καλούμε στο χώρο του σχολείου την Τετάρτη 08-03-2022 στις 17.00 το απόγευμα για να συζητήσουμε τα παρακάτω θέματα:

1. Ενημέρωση για την πρόοδο των μαθητών και από κοινού Αξιολόγηση για το Β Τρίμηνο.

2.Ενημέρωση για τον Προγραμματισμό του Εκπαιδευτικού σχεδιασμού του Γ Τριμήνου.

3.Ενημέρωση και συζήτηση για το σχέδιο δράσης του Σχολείου μας.

4.Ενημέρωση για το πρόγραμμα e-Twinning(Εκπαιδευτική επίσκεψη εκτός σχολείου)

5.Ενημέρωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

6. Ενημέρωση για την Πρακτική φοιτητών του ΠΤΕΑ, Π.Θ.(Έναρξη πρακτικής 2/05/2023 έως 22/05/2023

7.Ενημέρωση για την κοινή εκπαιδευτική εκδήλωση με το συστεγαζόμενο 32ο Ν/Γ Βόλου, στο χώρο του σχολείου στις 31/03/2023 για την ημέρα Παιδικού βιβλίου.(Καλεσμένη μας η κ. Αγγελική Θάνου-παρουσίαση βιβλίου)

8.Ενημέρωση για την κοινωνική μας προσφορά με συλλογή τροφίμων προς το σπίτι της Γαλήνης της Ενορίας μας-Εκκλησιασμός για το Πάσχα.

9. Γιορτή λήξης με τίτλο: Στο σχολείο της Χαράς και της Αγάπης λέμε: Ναι στη φιλία ναι στην αγάπη, συνεργατική γιορτή με την εκπαιδευτικό ΠΕ06

Σας περιμένουμε με χαρά!!

20230308 172536

Υλοποιήσαμε με επιτυχία την Επικοινωνία- Ενημέρωση  με τους Γονείς, όπου συζητήσαμε τα παραπάνω θέματα, υλοποιήσαμε την από κοινού Αξιολόγηση του Β Τριμήνου σύμφωνα με την οποία ομόφωνα ήταν θετική εφόσον υλοποιήθηκαν επιτυχώς οι διδακτικοί και μαθησιακοί μας στόχοι όπου υπήρχε μία πολύ καλή υποστηρικτική συνεργασία και με τους γονείς .

Σύμφωνα με τον εκπαιδευτικό μας σχεδιασμό του Γ τριμήνου οι γονείς ενημερώθηκαν στα παραπάνω θέματα, θέσαμε τους νέους στόχους μας συζητήσαμε και ορίσαμε ποιοί από τους γονείς θα συνδράμουν υποστηρικτικά ώστε να έχουμε μία εξίσου καλή-αποτελεσματική εκπαιδευτική και λειτουργική πορεία  ως προς το όφελος και ουσιαστικό συμφέρον των μαθητών μας.

Επίσης οι γονείς είχαν την ευκαιρία  να επικοινωνήσουν και να μιλήσουν ιδιαιτέρως με τους δύο εκπαιδευτικούς ΠΕ60 και ΠΕ06.

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία!!

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Ζούζουλα Αικατερίνη ΠΕ60

Φραγκογεώργη Φιλίτσα ΠΕ06.

Κατηγορίες: Επικοινωνία γονέων. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.