3η Τυπική Επικοινωνία-Ενημέρωση των Γονέων

Αγαπητοί μας γονείς, πολύτιμοι συνεργάτες!!

Σας ενημερώνουμε ότι βρισκόμαστε στο τέλος του Α Τριμήνου και σας καλούμε στο χώρο του σχολείου την Τρίτη 13-12-2022 στις 17.00 το απόγευμα για να συζητήσουμε τα παρακάτω θέματα:

1. Ενημέρωση για την πρόοδο των μαθητών και από κοινού Αξιολόγηση για το Α Τρίμηνο.

2.Ενημέρωση για τον Προγραμματισμό του Εκπαιδευτικού σχεδιασμού του Β Τριμήνου.

3.Ενημέρωση και συζήτηση για το σχέδιο δράσης του Σχολείου μας.

4.Ενημέρωση για το πρόγραμμα e-Twinning

5.Eκπαιδευτική επίσκεψη με τα πόδια στου Τσαλαπάτα, για παρακολούθηση ταινιών μικρού μήκους(συνοδοί γονείς 2), εντός διδακτικού ωραρίου.

6. Εορτασμός Χριστουγέννων: Συλλογή τροφίμων, συλλογή γάλακτος, εκκλησιασμός, Τα δώρα της Αγάπης, γιορτή στην τάξη: Περιμένοντας τον Αη Βασίλη

  20221213 170358     20221213 170310

Υλοποιήθηκε επιτυχώς την Τρίτη 13-12-2022 στις 17.00 το απόγευμα η παραπάνω Επικοινωνία-Ενημέρωση με τους γονείς στο χώρο εισόδου των δύο συστεγαζόμενων Δημοτικών σχολείων, όπου  συζητήθηκαν τα παραπάνω θέματα και οι γονείς είχαν επίσης την ευκαιρία στο πλαίσιο της διάχυσης του 1ου Εργαστηρίου Δεξιοτήτων να ξεναγηθούν στην έκθεση των έργων μας.

Επισημάνθηκε από τη Νηπιαγωγό κατόπιν της κοινής Αξιολόγησης του Α Τριμήνου, ότι η αποτελεσματικότητα του Εκπαιδευτικού μας έργου αλλά και η εύρυθμη λειτουργία του σχολείου είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής συνεργασίας των δύο μελών: Σχολείου-Οικογένειας.

Επίσης δόθηκαν τα ερωτηματολόγια στους γονείς για το Σχέδιο Δράσης του σχολείου μας, το οποίο θα παραδώσουν μετά τις εορτές των Χριστουγέννων.

Στο τέλος η νηπιαγωγός ευχαρίστησε τους γονείς που στηρίζουν-συνδράμουν ενεργά στην υλοποίηση του Εκπαιδευτικού σχεδιασμού προς το ουσιαστικό όφελος των μαθητών μας.

Είχαμε μία όμορφη και πολύ ζεστή επικοινωνία.

Η Προισταμένη και Νηπιαγωγός

Ζούζουλα Αικατερίνη

Κατηγορίες: Επικοινωνία γονέων. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.