Ενημέρωση γονέων για την νέα μας εκπαιδευτική συντονίστρια και την Αξιολόγηση.

Αγαπητοί μας γονείς, σας ενημερώνουμε ότι μετά από αρκετό διάστημα που το σχολείο μας ήταν ακέφαλο λόγω της συνταξιοδότησης της εκπαιδευτικής μας συντονίστριας, το σχολείο μας ξανά έχει δίπλα του τη νέα εκπαιδευτική συντονίστρια από το ΠΕ.Κ.Ε.Σ., την κ. Παπαδημητρίου Άρτεμις.

Την Παρασκευή παρακολούθησα την τηλεδιάσκεψη που οργάνωσε 17.30 έως 19.00 στην webex, όπου είχε την ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία αλλά και για να μας ενημερώσει υποστηρικτικά για τα σχέδια δράσης, που συνδέονται με  τον Συλλογικό Προγραμματισμό για το έτος 2021-2022, που είναι κομμάτι της Αξιολόγησης  της Σχολικής μας μονάδας.

Το σχέδιο δράσης του σχολείου μας αφορά ένα χρόνιο αίτημα του Ενιαίου σχολικού μας συγκροτήματος που είναι η βελτίωση της αισθητικής των εξωτερικών τοίχων, δηλαδή το βάψιμό τους. Η επιλογή μας αυτή δικαιολογείται πλήρως αφού η αισθητική του εξωτερικού χώρου επηρεάζει και συντελεί στην αιθητική των παιδιών μας καθώς και την ψυχολογία  όλων των μελών της σχολικής μας κοινότητας, Επομένως κρίνουμε αναγκαίο να βαφούν οι εξωτερικοί τοίχοι του νηπιαγωγείου μας.

Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι μετά την κατάθεση στο ΙΕΠ, του σχεδίου δράσης του σχολείου μας, στο πλαίσιο της συνεργασίας και της εμπλοκής σας ως προς την υλοποίηση του στόχου του σχεδίου δράσης, θα σας αποσταλεί  στο επόμενο χρονικό διάστημα ένα ερωτηματολόγιο προς συμπλήρωση.

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία.

Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ

Ζούζουλα Αικατερίνη

Κατηγορίες: Επικοινωνία γονέων. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.