25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Με ποιήματα και τραγούδια, παραδοσιακούς  χορούς και Εθνική υπερηφάνια γιορτάσαμε και εφέτος την Επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821! 

Ζήτω η Ελλάδα ,Ζήτω τα Ελληνόπουλα μας !!

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2024

Την Αποκριάτικη γιορτή στο 10ο Νηπιαγωγείο Λάρισας χαρακτήρισε μια ημέρα γεμάτη χαρά, παιχνίδι και διασκέδαση για τους μικρούς μαθητές. Ο Σύλλογος Γονέων προσκάλεσε έναν κλόουν να προσφέρει ατελείωτο γέλιο και ανεπανάληπτες στιγμές στα παιδιά, και οι αντιδράσεις τους ήταν απόλυτα θετικές.
Παιχνίδια όπως αυγουλοδρομίες, καπελοδρομίες, Γαϊτανάκι,μαγικός καθρέπτης ,χοροί και γέλια ,έδωσαν πολλή χαρά στα παιδιά!
Ο κλόουν ανέβασε το κέφι του εορταστικού κλίματος με τον εκκεντρικό του χαρακτήρα και τις κωμικές του κινήσεις. Τα παιδιά απήλαυσαν πολλά παιχνίδια και δραστηριότητες που είχε οργανώσει ο κλόουν, γεμίζοντας την αυλή με γέλιο και ενθουσιασμό.
Η παρουσία του κλόουν στη γιορτή ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για τα παιδιά και μια μοναδική ευκαιρία να ζήσουν αξέχαστες στιγμές. Ο Σύλλογος Γονέων αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πρωτοβουλία του να φέρει τον κλόουν και να δημιουργήσει ένα τόσο αξέχαστο γεγονός για τα παιδιά του νηπιαγωγείου. Η Αποκριάτικη γιορτή αποδείχθηκε ένα μεγάλο πάρτι γεμάτο με χαμόγελα και ανεπανάληπτες στιγμές διασκέδασης για όλους.

6 Μαρτίου “Ημέρα κατά του Σχολικού εκφοβισμού”

6 Μαρτίου, Ημέρα κατά του Σχολικού εκφοβισμού.
Φτιάξαμε με τα παιδιά το λουλούδι που τα πέταλα του μας θυμίζουν “τι κάνουμε όταν μας πειράζουν”,στο σχολείο αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος.
Πηγή:https://thaliaskinderstories.blogspot.com/2024/03/imerakatatousxolikouekfovismou.html?fbclid=IwAR1Mz0Ffnvi0mDHgSlXOqIJU5kaO7bq_jJ3gKIcINPGRymzyxKcwkO3W8e0&m=1

IMG 20240307 165650