«Εγγραφές μαθητών/τριών στα Νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2024-25»

Οι αιτήσεις εγγραφών στα δημόσια Νηπιαγωγεία γενικής παιδείας, για το σχολικό έτος 2024-2025 θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 20 Μαρτίου 2024.

Εγγραφές μετά την 20η Μαρτίου θεωρούνται εκπρόθεσμες και χρειάζονται την έγκριση του/της Διευθυντή/ντριας
Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, 

Οι εγγραφές στα δημόσια Νηπιαγωγεία γενικής παιδείας γίνονται μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov. gr)
με υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής.
Την Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής υποβάλλουν οι γονείς/κηδεμόνες στο Νηπιαγωγείο που ανήκει το νήπιο-προνήπιο, βάσει της διεύθυνσης κατοικίας τους και σύμφωνα με τα όρια της σχολικής περιφέρειας του Νηπιαγωγείου, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://proti-eggrafi.services.gov.gr/

  Στα Νηπιαγωγεία εγγράφονται μαθητές/τριες που την 31η Δεκεμβρίου του έτους εγγραφής συμπληρώνουν την ηλικία των τεσσάρων (4) ετών. Συγκεκριμένα, εγγράφονται στα Νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2024-25, μαθητές/τριες γεννημένοι/ες το 2020 .



Λήψη αρχείου

 

 

Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου – Safer Internet Day

Στις 6 Φεβρουαρίου τα παιδιά του Νηπιαγωγείου μας συμμετείχαν στον εορτασμό της ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου όπου χιλιάδες άνθρωποι ενώνονται για να αφυπνίσουν σε θέματα σχετικά με την ασφάλεια στο διαδίκτυο, συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις και δράσεις παγκοσμίως.

Παρακολούθησαν το παραμύθι “Ο Διάσημος φίλος του @Παπάκη”. Πραγματεύεται τις διαδικτυακές φιλίες αλλά και κανόνα ότι δεν πρέπει να μιλάμε με κανέναν άγνωστο ούτε στον πραγματικό κόσμο αλλά ούτε και στο διαδίκτυο.

Δηλώσανε  το σύνθημα τους “Για να σερφάρω ασφαλώς ,πρέπει να μπει ο Κωδικός”και έμαθαν  πως να επικοινωνούν μέσω διαδικτύου με ασφάλεια, ενημερώθηκαν  για την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων,τον Διαδικτυακό εκφοβισμό και τους τρόπους αντίδρασης όταν νιώθουν ότι απειλούνται ή φοβούνται στο Διαδίκτυο.

 

 

 

PDFMailer page 0001

Βεβαίωση 1 1 page 0001

 

 

 

 

111

 

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΠΑΙΝΟΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΣ

Μια ευχαριστήρια επιστολή και έναν Έπαινο έλαβε το 10ο Νηπιαγωγείο Λάρισας, για την συμμετοχή του στην Εθελοντική δράση που αφορούσε στην προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στο “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Μπράβο στα παιδιά,μπράβο στους γονείς που στις δύσκολες εποχές που ζούμε ευαισθητοποιούνται και προσφέρουν την βοήθεια τους ,στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη!!