-
-
Πρόσφατα άρθρα
- ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2025-2026
- Υγεινή λιχουδιά από την περιβαλλοντική ομάδα του 3ου Πειραματικού Λυκείου Κομοτηνής!
- ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΣ
- ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 2024
- Χριστουγεννιάτικο πάρτι από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Νηπιαγωγείου Κομοτηνής!!
-
Kατηγορίες
-
Άρθρα
- Μάρτιος 2025
- Φεβρουάριος 2025
- Ιανουάριος 2025
- Νοέμβριος 2024
- Οκτώβριος 2024
- Ιούλιος 2024
- Ιούνιος 2024
- Μάιος 2024
- Απρίλιος 2024
- Μάρτιος 2024
- Φεβρουάριος 2024
- Ιανουάριος 2024
- Δεκέμβριος 2023
- Νοέμβριος 2023
- Οκτώβριος 2023
- Σεπτέμβριος 2023
- Ιούλιος 2023
- Φεβρουάριος 2023
- Ιανουάριος 2023
- Δεκέμβριος 2022
- Οκτώβριος 2022
- Σεπτέμβριος 2022
- Φεβρουάριος 2022
- Οκτώβριος 2021
- Μάιος 2021
- Μάρτιος 2021
-
Χρήσιμοι σύνδεσμοι
Αρχείο μηνός Μάιος 2024
Έκθεση ζωγραφικής!! Καπναποθήκη
Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Έκθεση ζωγραφικής!! Καπναποθήκη
«Το Αλφάβητο της Κίνησης». Γιορτάζουμε τα 40 χρόνια λειτουργίας του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής! Και γιορτή χωρίς παιδιά δεν γίνεται! Σχεδιάσαμε αναπτυξιακά κατάλληλες αθλητικές δραστηριότητες για τους 100 μαθητές/τριες του 10ου Νηπιαγωγείου Κομοτηνής. Είμαστε έτοιμοι να διασκεδάσουμε όλοι μαζί!
Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «Το Αλφάβητο της Κίνησης». Γιορτάζουμε τα 40 χρόνια λειτουργίας του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής! Και γιορτή χωρίς παιδιά δεν γίνεται! Σχεδιάσαμε αναπτυξιακά κατάλληλες αθλητικές δραστηριότητες για τους 100 μαθητές/τριες του 10ου Νηπιαγωγείου Κομοτηνής. Είμαστε έτοιμοι να διασκεδάσουμε όλοι μαζί!
Μια υπέροχη ανοιξιάτικη δράση για τα παιδιά διοργάνωσαν τα μέλη τού Δ.Σ.του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου μας!!Τα παιδιά μας αφού έλυσαν τους γρίφους, απάντησαν σωστά στις ερωτήσεις, μελέτησαν τα μέρη του φυτού,φύτεψαν στο τέλος τις δικές τους φραουλιες!! Δώρο -Έκπληξη, από τα χέρια της γιαγιάς Καλλιόπης… σπιτική λαχταριστη μαρμελάδα φράουλα !!
Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μια υπέροχη ανοιξιάτικη δράση για τα παιδιά διοργάνωσαν τα μέλη τού Δ.Σ.του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου μας!!Τα παιδιά μας αφού έλυσαν τους γρίφους, απάντησαν σωστά στις ερωτήσεις, μελέτησαν τα μέρη του φυτού,φύτεψαν στο τέλος τις δικές τους φραουλιες!! Δώρο -Έκπληξη, από τα χέρια της γιαγιάς Καλλιόπης… σπιτική λαχταριστη μαρμελάδα φράουλα !!
Με το Βραβείο Καλύτερης Συνεργασίας,με τη μοναδική εμπειρία συμμετοχής στη διοργάνωση,με την απερίγραπτη χαρά στα μάτια των παιδιών μας που συγκρότησαν τις ομάδες ρομποτικής του σχολείου μας ,σφραγίστηκε η 1η μας συμμετοχή στην ανοιχτή διοργάνωση Εκπαιδευτικός Ρομποτικής της Περιφέρειας Α Μ.θ. .Συγχαρητήρια στους μαθητές μας για την υποδειγματική συμπεριφορά ως συμμετέχοντες,σε μια απαιτητική διαδικασία !!Συγχαρητήρια Xasioti Eftixia και Μαρία Στεριανού για την άρτια προετοιμασία των ομάδων μας!! Συγχαρητήρια στους γονείς που στηρίζουν κάθε πρωτοβουλία και κάθε δράση του Νηπιαγωγείου μας!!
Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Με το Βραβείο Καλύτερης Συνεργασίας,με τη μοναδική εμπειρία συμμετοχής στη διοργάνωση,με την απερίγραπτη χαρά στα μάτια των παιδιών μας που συγκρότησαν τις ομάδες ρομποτικής του σχολείου μας ,σφραγίστηκε η 1η μας συμμετοχή στην ανοιχτή διοργάνωση Εκπαιδευτικός Ρομποτικής της Περιφέρειας Α Μ.θ. .Συγχαρητήρια στους μαθητές μας για την υποδειγματική συμπεριφορά ως συμμετέχοντες,σε μια απαιτητική διαδικασία !!Συγχαρητήρια Xasioti Eftixia και Μαρία Στεριανού για την άρτια προετοιμασία των ομάδων μας!! Συγχαρητήρια στους γονείς που στηρίζουν κάθε πρωτοβουλία και κάθε δράση του Νηπιαγωγείου μας!!
Δωράκια άρωμα για τις αγαπημένες μας μαμάδες με την βοήθεια της κα Τίνας ΔΡΟΣΙΔΟΥ που βοήθησε τους μικρούς μαθητές να φτιάξουν το άρωμα !!! Ευχαριστούμε
Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δωράκια άρωμα για τις αγαπημένες μας μαμάδες με την βοήθεια της κα Τίνας ΔΡΟΣΙΔΟΥ που βοήθησε τους μικρούς μαθητές να φτιάξουν το άρωμα !!! Ευχαριστούμε