Αγιασμός -Αρχή της νέας σχολικής χρονιάς 2021-2022

0

Συγγραφέας: 10ο Νηπιαγωγείο Ευόσμου | Κατηγορία Χωρίς κατηγορία | , στις 11-09-2021

Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες των μαθητών/τριών του 10ου Νηπιαγωγείου Ευόσμου,

Ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη του σχολικού έτους 2021-2022 θα τελεστεί τη Δευτέρα 13-9-2020 και ώρα 11.00 π.μ. στον προαύλειο χώρο του σχολείου μας. Σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας και τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα, oι μαθητές θα προσέλθουν φορώντας μάσκα και επιδεικνύοντας τη βεβαίωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου(self test), που θα έχει διενεργηθεί έως και 24 ώρες πριν την προσέλευση στο σχολείο ή πιστοποιητικό νόσησης τελευταίου εξαμήνου.

Προτείνεται λόγω των συνθηκών πανδημίας να συνοδεύει το παιδί ένας εκ των δύο γονέων.  Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για τους μαθητές/τριες, τους γονείς/συνοδούς, τους εκπαιδευτικούς και το λοιπό προσωπικό, καθώς και για τους επισκέπτες των σχολικών μονάδων. Τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους της σχολικής μονάδας συστήνεται η τήρηση των μέγιστων δυνατών αποστάσεων μεταξύ όλων των προσώπων.

Μετά την τέλεση του Αγιασμού θα ακολουθήσει ολιγόλεπτη ενημέρωση όσο αφορά στην εφαρμογή του ωρολογίου προγράμματος και γενικές οδηγίες για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου και οι μαθητές θα αποχωρήσουν.

Θερμές ευχές για μια καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και χαρά από τις νηπιαγωγούς σας.

Αποτέλεσμα εικόνας για καλη σχολικη χρονια

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση