…ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ….!!!!

Αγαπητοί μας Γονείς ….Αγαπημένα μας Παιδιά!

Αρχίζει την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου η νέα σχολική μας χρονιά!

Καλωσορίζουμε όλα τα νήπια και προνήπια που πρόκειται να φοιτήσουν φέτος στο νηπιαγωγείο μας. Εμείς, οι νηπιαγωγοί του σχολείου, θα κάνουμε όλα όσα χρειάζονται για να αισθάνονται τα παιδιά μας  χαρούμενα, ασφαλή και ήρεμα, για να αισθάνεσθαι  και εσείς  οι γονείς χαρούμενοι, ασφαλείς και ήρεμοι.

Τα σχολεία μας ανοίγουν σε εποχές που οι συνθήκες είναι λίγο πρωτόγνωρες, λίγο δύσκολες, λίγο διαφορετικές  και λίγο απρόβλεπτες. Είμαστε σίγουροι όμως πως  αν προσπαθήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ,  θα  τις κάνουμε  πιο ανώδυνες, πιο  χαρούμενες και πιο ωραίες!

Πρώτη μας συνάντηση στον Αγιασμό:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ για το 3ο – 10ο – 120 ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ  θα γίνει την ΔΕΥΤΕΡΑ 14-9-2020 και ώρα 8:30′ π.μ. στην ΑΥΛΗ του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ.

Εκεί θα σας δοθούν οδηγίες και εξηγήσεις για τη λειτουργία του σχολείου μας….

και μην ξεχνάτε : Η ΜΑΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ!

Μέχρι να βρεθούμε όλοι μαζί από κοντά και σε απόσταση ασφαλείας….

Μερικές οδηγίες για μικρούς και μεγάλους:

Σας ενημερώνουμε για τις οριστικές καταστάσεις των Νηπίων /Προνηπίων που θα φοιτήσουν τη Σχολική Χρονιά 2020-2021 στα 3 Νηπιαγωγεία μας:

  1. Οριστικές Καταστάσεις τριών τμημάτων του 10ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΝΗΠΙΑ-ΠΡΟΝΗΠΙΑ 2020-2021 του 10ου Νηπιαγωγείου Κορδελιού (πατήστε ΕΔΩ)
  2. Οριστικές καταστάσεις δύο τμημάτων του 3ου  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΝΗΠΙΑ-ΠΡΟΝΗΠΙΑ 2020-2021 του 3ου Νηπιαγωγείου Κορδελιού  (πατήστε ΕΔΩ)
  3. Οριστικές καταστάσεις του 12ου  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΝΗΠΙΑ/ΠΡΟΝΗΠΙΑ 2020-2021 του 12ου Νηπιαγωγείου Κορδελιού ( πατήστε  ΕΔΩ)

Και μερικές οδηγίες από τον Ε.Ο.Δ.Υ Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας)

COVID_νηπιαγωγεια_οδηγιες-Αυγουστος-2020(1)

Καλή Σχολική Χρονιά με Υγεία και Ασφάλεια για όλους μας!

 

 

CC BY-NC-ND 4.0 Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *