ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Εγγραφών για τη Σχολική Χρονιά 2020-2021

Αγαπητοί μας Γονείς Καλή σας Μέρα!!!!

Ελπίζουμε να είστε ΟΛΟΙ καλά!
Η φετινή σχολική χρονιά φτάνει σχεδόν στο τέλος της…. άδοξα!
Δεν γνωρίζουμε όμως ακόμη πως θα τελειώσει… Ας ελπίσουμε  να έχουμε μια επαφή από κοντά
 
Από 15/5 έως  και 30/5 θα γίνονται οι εγγραφές ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ πια στο Δημοτικό και στο Νηπιαγωγείο.
1. Για τα νήπια (2015) και τα προνήπια (2016)(είναι η φοίτησή τους υποχρεωτική  από φέτος στα Δημόσια Νηπιαγωγεία) που θα πάνε για πρώτη φορά σχολείο οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στη σελίδα του ΥΠΑΙΘ   https://proti-eggrafi.services.gov.gr/  .
Σύμφωνα με την διεύθυνση κατοικίας σας ανήκετε και στα ανάλογα νηπιαγωγεία. Συμβουλευτείτε τα όρια για δείτε σε ποιο νηπιαγωγείο ανήκετε.
2.  Για τα προνήπια που φοιτούν ήδη στο Νηπιαγωγείο μας, δεν χρειάζεται νέα εγγραφή, εγγράφονται στο β’ έτος αυτόματα. Απλά θα μας τηλεφωνήσετε (2310-762120) για να ανανεώσουμε την εγγραφή του παιδιού.
2.  Για τα νήπια που θα πάνε στην Α’ δημοτικού, θα λάβετε e-mail με οδηγίες από τον διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου που ανήκει το παιδί.
Για την Βεβαίωση Φοίτησης που θα χρειαστείτε, για την εγγραφή στο δημοτικό, θα επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο του Νηπιαγωγείου μας (2310-762120) για την ώρα/μέρα που θα προσέλθετε να την παραλάβετε. (Από Τρίτη 19/5 θα είναι έτοιμες)
Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε οδηγία και βοήθεια!
Ελπίζουμε να σας δούμε από κοντά….
Να είστε όλοι καλά!!!
Η Δ/ντρια του 10ου Νηπιαγωγείου
Θωμαή Καραγεώργου

CC BY-NC-ND 4.0 Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.