ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

 

Αγαπητοί μας Γονείς, Παιδιά μας Αγαπημένα!

Σύμφωνα με τις  αποφάσεις  της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, τα σχολεία μας για την Δευτέρα 15-2-2021 θα μείνουν κλειστά, λόγω της κακοκαιρίας.

Τα δεδομένα και η κατάσταση θα επανεκτιμηθούν εκ νέου αύριο, Δευτέρα 15-02-21, προκειμένου να ληφθεί απόφαση σχετικά με το τι θα ισχύσει την Τρίτη 16-02-21.

Η Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, μέσω τηλεκπαίδευσης, που μας υποβλήθηκε σαν λύση ανάγκης λόγω πανδημίας, δεν μπορεί να αποκαταστήσει την δια ζώσης διδασκαλία, ούτε για μια ή δύο μέρες, που δύναται κάθε φορά που θα κλείνει το σχολείο, για οποιοδήποτε λόγο, εκτός πανδημίας.

Σαν παιδαγωγοί και δάσκαλοι των παιδιών μας , λαμβάνοντας υπ’ όψη  τις ανισότητες που δημιουργούνται μεταξύ των μαθητών μας, από την αδυναμία να συμμετέχουν όλα τα παιδιά  ταυτόχρονα στην  τηλεδιάσκεψη, αποφασίσαμε να μην γίνει χρήση της απόφασης για τηλεκπαίδευση για την συγκεκριμένη μία ή δύο μέρες , που θα μείνουν κλειστά τα σχολεία μας, λόγω κακοκαιρίας.

Η αποκατάσταση της επαφής μας θα συνεχιστεί μόλις ανοίξουν ξανά τα σχολεία με όλα τα παιδιά και με την εξ επαφής ζωντανή μας διδασκαλία.

Η τηλεκπαίδευση θα χρησιμοποιείται μόνο κι εφόσον το κλείσιμο των σχολείων παραταθεί για πολλές ημέρες.

Προτείνουμε  στα παιδιά να παίξουν  με ότι τους ευχαριστεί από Χιονοπόλεμο μέχρι Σταυρόλεξα!

Ελπίζουμε στην κατανόησή σας! Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία σας!

Καλή Δύναμη μέχρι να ανταμώσουμε!

Οι Νηπιαγωγοί των Παιδιών σας

 

CC BY-NC-ND 4.0 Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.