Καλώς ήρθες 2017!

Υποδεχτήκαμε την καινούρια χρονιά φτιάχνοντας καπελάκια και χιονάνθρωπους με τους αριθμούς του 2017… και επειδή ο νέος χρόνος ξεκίνησε με πολύ κρύο φτιάξαμε και τις « χειμωνιάτικες κατασκευές μας»

-Σκουφάκια με βαμβάκι και κηρομπογιές

001

 

-Το Χ του χειμώνα

003

-Γαντάκια διακοσμημένα με πολύχρωμα χαρτάκια

054

 

Μάθαμε το τραγούδι του χειμώνα και βρήκαμε λέξεις από τα αντίστοιχα φωνήεντα και τις ζωγραφίσαμε σε χιονονιφάδες.

Παίξαμε παιχνίδια με τα χειμωνιάτικα ρούχα και γλωσσικό παιχνίδι με χιονάνθρωπο και τις φωνές χο, χα, χε.

Μιλήσαμε για τις 4 εποχές. Τις αντιστοιχήσαμε με σύμβολα, τις βάλαμε  στη σωστή σειρά και στη συνέχεια αντιστοιχήσαμε τα σύμβολα με τα ονόματα των εποχών…έπειτα είχαν σειρά οι μήνες, πρώτα τους αναγνωρίσαμε και μετά τους βάλαμε κάτω από τη σωστή εποχή. Ακούσαμε και αποσπάσματα από τις 4 εποχές του Vivaldi και αφού βρήκαμε το απόσπασμα που ταιριάζει σε κάθε εποχή, αναπαραστήσαμε με κίνηση στιγμιότυπα από τις 4 εποχές.

 

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση