ο κήπος του νηπιαγωγείου μας

«Όταν οι γονείς συνεργάζονται με τους εκπαιδευτικούς για το καλό των παιδιών τους…»

1 3

Εμείς οι εκπαιδευτικοί του 10ου Νηπιαγωγείου Άργους, απ’ όταν μετατεθήκαμε στο σχολείο βρήκαμε μια παράδοση καλής συνεργασίας των εκπαιδευτικών μεταξύ τους αλλά και με τους γονείς του σχολείου, την οποία και συνεχίσαμε.

Από την περσινή χρονιά βάλαμε σαν στόχο να ομορφύνουμε την αυλή του νηπιαγωγείου μας. Έτσι την Ημέρα Περιβάλλοντος

1   24

3

φυτέψαμε μαζί με τους γονείς και τα παιδιά γλάστρες με λουλούδια, περιποιηθήκαμε τα παλιά φυτά και ζωγραφίσαμε ένα πολύχρωμο κουτσό (όλοι προσφέρθηκαν ανιδιοτελώς).

2 3

Φέτος το πήγαμε πιο μακριά… Το Σάββατο 13/11/2021 , εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων φύτεψαν δέντρα και καλλωπιστικά φυτά, τα οποία αγόρασαν με τις συνδρομές των γονέων του σχολείου μας.  Η δενδροφύτευση πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Νηπιαγωγείου , Σάββατο πρωί (εκτός διδακτικού ωραρίου) και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού.   Αισθανόμαστε λοιπόν την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τον   Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Νηπιαγωγείου Άργους   και όλους τους γονείς που συμμετείχαν στη δράση και ιδιαιτέρως τον κο Αντωνόπουλο Κωνσταντίνο, γεωπόνο, για τη βοήθεια και την καθοδήγησή του που προσέφερε ανιδιοτελώς!

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων και όλους όσους θα συμμετέχουν από εδώ κι εμπρός στην ολοκλήρωση αυτού του Σχεδίου Δράσης.

3 1

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση