Αρχική » Χωρίς κατηγορία » 23ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΩ INTERNET «ΛΥΣΙΑΣ»

Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας

-------------------------------

Σχολική Βιβλιοθήκη

Σχολική Βιβλιοθήκη

Σχέσεις σχολείου οικογένειας

Σχέσεις σχολείου οικογένειας

Σχέσεις μεταξύ μαθητών/τριών

Σχέσεις μεταξύ μαθητών/τριών

Ρολόι

Ημερολόγιο

Μάρτιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Πρόσφατα σχόλια

Ιστορικό

Ισότιμη εκπαίδευση

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Η/ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ» ΣΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 1, 2 & 3 ΤΟΥ Ε.Π. «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» ΤΟΥ ΕΣΠΑ

23ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΩ INTERNET «ΛΥΣΙΑΣ»

Είναι ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι γνώσεων που προάγει την ευγενή άμιλλα μεταξύ των μαθητών, ενισχύει την κριτική αντιμετώπιση των προβλημάτων, εξοικειώνει τα παιδιά με τα εργαλεία της σύγχρονης τεχνολογίας και δεν βασίζεται στη στείρα απομνημόνευση γνώσεων.
Ο Διαγωνισμός διεξάγεται σε δύο φάσεις:
Αρχική φάση (1-31 Μαρτίου 2019)
Οι μαθητές συμμετέχουν ατομικά, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε βοήθημα, από οποιονδήποτε χώρο της επιλογής τους, με πρόσβαση στο διαδίκτυο. Στην τελική φάση προκρίνονται οι 300 πρώτοι κάθε τάξης, ανάλογα με το σκορ που συγκέντρωσαν στο παιχνίδι, στην καλύτερη από τις 3 προσπάθειές τους.
Τελική φάση (Σάββατο 11 Μαΐου 2019)
Όσοι μαθητές προκρίνονται στην τελική φάση, προσέρχονται σε προκαθορισμένα Κέντρα ΛΥΣΙΑ, τα οποία δημοσιεύονται στον δικτυακό τόπο. Το παιχνίδι διεξάγεται παρουσία επιτηρητών σε χρονικό διάστημα 1 ώρας, σε 1 προσπάθεια. Δεν επιτρέπεται η συνεργασία ή χρήση βοηθημάτων  (παρά μόνο αυτών που παρέχονται από το παιχνίδι).
Στον ιστότοπο του ΛΥΣΙΑ http://www.lysiasedu.org/ υπάρχουν δύο επιλεγμένα σχέδια μαθήματος για το Δημοτικό και το Γυμνάσιο που βοηθούν στην κατανόηση των στόχων του διαγωνισμού.                                Όσοι μαθητές επιθυμούν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον ιστότοπο του Λυσία http://www.lysiasedu.org
.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση