10o Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου

το blog του σχολείου μας

Ανακοίνωση για τη λειτουργία του Ολοήμερου

Οκτ 202023

1Οο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ

Αγαπητοί γονείς,
Σας ενημερώνουμε ότι το Ολοήμερο Πρόγραμμα θα λειτουργήσει από τη Δευτέρα 26/10/2020για όλους τους/τις μαθητές/τριες που είχαν εγγραφεί σε αυτό, σε πλήρη μορφή και μέχρι την16.00, ενώ κανονικά λειτουργεί και η Πρωινή Ζώνη(7-8πμ).
Στο Ολοήμερο δεν θα χρησιμοποιούνται κοινόχρηστες ηλεκτρικές συσκευές (ψυγείο &θερμοθάλαμος), στο πλαίσιο λήψης μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19. Οιμαθητές/τριες θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα πρόχειρο γεύμα που να συντηρείται εκτόςψυγείου. Για το λόγο αυτό, για το θέμα της σίτισης, προτείνουμε τα εξής:Κάθε μαθητής/μαθήτρια θα πρέπει να έχει ατομικό τσαντάκι φαγητού που θα περιέχει στερεά, υγιεινή, θρεπτική τροφή που δεν χρειάζεται ζέσταμα ( π.χ. σάντουιτς με τυρί, γαλοπούλα, μαρούλι ή ένα κομμάτι πίτα (τυρόπιτα,σπανακόπιτα) ή 1-2 κεφτεδάκια, μια μικρή σαλάτα, φρούτο κ.λπ.) Επίσης, τo ατομικό τσαντάκι φαγητού θα πρέπει να περιέχει μια πετσετούλα, ένα μπουκαλάκι νερό, 2-3 χαρτοπετσέτες, υγρά μαντηλάκια καθώς και 1-2 παγοκύστες για τη διατήρηση της τροφής, σε περίπτωση που αυτή είναι ευπαθής.
Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
Από τη Διεύθυνση του σχολείου

από κάτω από: Ανακοινώσεις Σχολείου| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ανακοίνωση για τη λειτουργία του Ολοήμερου    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Σαν σήμερα

23/4: Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου
Στις 23 Απριλίου 1616 έφυγαν από την ζωή δύο μεγάλα ονόματα των γραμμάτων: ο ισπανός συγγραφέας του «Δον Κιχώτη» Μιγκέλ Ντε Θερβάντες και ο άγγλος δραματουργός Γουίλιαμ Σαίξπηρ. Με αφορμή το διπλό αυτό γεγονός, η UNESCO έχει καθιερώσει την 23η Απριλίου ως την Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου.
   - Σχετικές αναρτήσεις

Σκακιστική άσκηση

Μετάφραση

Ιστορικό



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων