Αρχική » 2023 » Μάιος

Αρχείο μηνός Μάιος 2023

Συμμετοχή του σχολείου μας στην Ομαδική Έκθεση Εικαστικών – Φωτογραφίας των σχολικών μονάδων του Δήμου μας

Οι εικαστικές δημιουργίες των παιδιών του 10ου Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης φιλοξενήθηκαν, ανάμεσα σε άλλες, στο δημαρχείο της Νεάπολης στο πλαίσιο της Γιορτής Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Νεάπολης Συκεών! Μια γιορτή έκφρασης, δημιουργίας, ομορφιάς! Συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες και στην Εικαστικό του σχολείου μας Ελένη Βλάχου!
Ακολουθούν φωτογραφίες από την έκθεση:
(περισσότερα…)

Πρόγραμμα eTwinning “The aim is the frame”

Την φετινή σχολική χρονιά το τμήμα ΣΤ1 μαζί.με.την εκπαιδευτικό των Αγγλικών Γιαννούτσου Χριστίνα συμμετείχε μαζί με άλλα σχολεία της πόλης και ένα από το εξωτερικό σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα eTwinning με θέμα την φωτογραφία και τίτλο “The aim is the frame”. (περισσότερα…)

Πρώτο βραβείο για το σχολείο μας στον 13ο διεθνή μαθητικό διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους “Cinema …διάβασες;”

Ανακοινώθηκαν σήμερα τα αποτελέσματα του 13ου Διεθνούς Μαθητικού Διαγωνισμού Ταινιών Μικρού Μήκους “Cinema …διάβασες;”:
Η Οργανωτική Επιτροπή του Διεθνούς Μαθητικού Διαγωνισμού Ταινιών Μικρού Μήκους ανακοινώνει τα αποτελέσματα του φετινού διαγωνισμού. 204 ταινίες υποβλήθηκαν συνολικά και αξιολογήθηκαν από την Επιτροπή αξιολόγησης με βάση τα κριτήρια που περιγράφονται στην προκήρυξη του διαγωνισμού.
Η επιτροπή συγχαίρει όλους και όλες (εκπαιδευτικους, μαθητές/τριες και όσους/ες συνέβαλαν), είτε διακρίθηκαν είτε όχι, για τις εξαιρετικές δημιουργίες που υπέβαλαν. Είμαστε σίγουροι ότι πίσω από κάθε δημιουργία κρύβεται ένα υπέροχο και δημιουργικό κινηματογραφικό ταξίδι, στο οποίο με “εργαλείο” τους κώδικες και τη γλώσσα του κινηματογράφου, ανακαλύψατε πολλά για τους εαυτούς σας και τον κόσμο που σας περιβάλλει.
Το σχολείο μας διακρίθηκε με το 1ο βραβείο μυθοπλασίας στην κατηγορία Δημοτικά για την ταινία του Β1: “Ο πόλεμος της ψείρας” και με το Ειδικό Βραβείο ηχητικής κάλυψης ταινίας για τη μουσική της ταινίας.
Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και σε όσους/ες συνέβαλαν σ’ αυτήν την επιτυχία!
Την ταινία μπορείτε να την παρακολουθήσετε ΕΔΩ.
Μάιος 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Ιστορικό

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση