Ευχαριστήριο

Τη  Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 3-ωρη  διαδικτυακή Επιμορφωτική Εκδήλωση  με θέμα : «Δια Βίου Μάθηση και Εκπαίδευση Εκπαιδευτικών στο πλαίσιο της  Εκπαίδευσης Ενηλίκων –Προκλήσεις και Προοπτικές».

1

Την εκδήλωση  που διοργάνωσαν η Διευθύντρια κ. Μαρία Χάμου και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Διοίκησης, Παιδείας  και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Λαρισαίων, παρακολούθησαν Εκπαιδευτικοί της Α/θμιας και Β/θμιας  Εκπαίδευσης Λάρισας.

2

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Εισηγητή της εκδήλωσης κ. Δημήτριο Δεληγιάννη, Αντιδήμαρχο Διοίκησης, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Λαρισαίων και Διδάκτορα του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου στον Τομέα της Εκπαίδευσης  Ενηλίκων  με έμφαση στις ευάλωτες ομάδες. Ο κ. Δημήτριος Δεληγιάννης ανέπτυξε το θέμα εμπεριστατωμένα, διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων, παρέχοντας γνώσεις και πληροφορίες που μπορούν να αξιοποιηθούν από τους εκπαιδευτικούς για περαιτέρω απόκτηση δεξιοτήτων και ικανοτήτων για την υποστήριξη των μαθητών μας και την εν γένει στήριξη του Δημόσιου Σχολείου.