10ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπό μας!

Έναρξη σχολικής χρονιάς 2022-23 και Αγιασμός

Σεπ 20229

Σας ενημερώνουμε ότι ο Αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2022-23 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 9:30 . Οι μαθητές  θα  προσέλθουν στο σχολείο από τις 9:15 ως τις 9:30

Οι μαθητές θα έχουν μαζί τους τσάντα σχολική  για την παραλαβή των βιβλίων τους η όποια θα γίνει μετά τον αγιασμό μέσα στις τάξεις τους όπου θα γίνει και μια πρώτη επαφή με το δάσκαλο/α  του τμήματος και τους συμμαθητές τους.

Παράλληλα όσο οι μαθητές θα είναι στις τάξεις θα γίνει ενημέρωση από την Δ/ντρια του σχολείου  για το ολοήμερο πρόγραμμα στους γονείς των μαθητών που είναι γραμμένοι σε αυτό.

 Η αποχώρηση των μαθητών των Β, Γ, Δ, Ε και ΣΤ τάξεων θα γίνει στις 10:30 όπου θα  τα παραλάβουν οι γονείς τους .

 Οι μαθητές της Α΄ τάξης θα παραμείνουν στην τάξη τους   όπου μετά την ολοκλήρωση της αποχώρησης  των υπολοίπων μαθητών  θα πραγματοποιηθεί σύντομη ενημέρωση των γονέων/κηδεμόνων τους από τη δασκάλα της τάξης  και θα αποχωρήσουν μαζί.

Οι γονείς θα παραδώσουν τα παιδιά στην είσοδο του σχολείου και μετά το πέρας  του Αγιασμού και την παραλαβή των βιβλίων κατά την αποχώρηση θα τα παραλάβουν από την είσοδο.

Ευχές για μια ασφαλή, ευχάριστη και δημιουργική χρονιά!

.jpg

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Έναρξη σχολικής χρονιάς 2022-23 και Αγιασμός    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Πρόσφατα σχόλια

Ιστορικό

Translate

10 1 static sm

Σκακιστική άσκηση



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων