Είπε το Κύτταρο Χαλέπας για το Στ1

IMG 7950IMG 7949IMG 7952IMG 7939IMG 7952IMG 7940IMG 7941IMG 7942IMG 7944IMG 7943IMG 7946Παρουσίαση εκπαιδευτικού προγράμματος μαθητών
Οι μαθητές μαθήτριες του ΣΤ1 τμήματος του 10ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων, με τον δραστήριο και πρωτοπόρο δάσκαλό τους κ.Γεώργιο Γαλάνη,σε συνεργασία με το Κύτταρο Χαλέπας,θα παρουσίασαν στο κοινό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα δεξιοτήτων και ικανοτήτων που υλοποίησαν !!!!
Ευχαριστήριο Κυττάρου Χαλέπας
Το Δ.Σ του Κυττάρου Χαλέπας ευχαριστεί τους μικρούς μαθητές -τριες της Στ1 τάξης του 10ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων και τον δάσκαλό τους κ Γιώργο Γαλάνη για την προσφορά χρηματικού ποσού που συγκεντρώθηκε , μετά από την προβολή μιας δραστηριότητας με θέμα το”πλέξιμο” και μετά από bazaar σχετικών προϊόντων, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του Παντοπωλείου Αλληλεγγύης.Ηταν μια υπέροχη δράση και το καλύτερο βιωματικό μάθημα μαθητών ,εκπαιδευτικών και γονέων ,με επίκεντρο την συνεργασία και την αλληλεγγύη.Μια σχολική χρονιά τελειώνει και εμείς μαζί με τις ευχαριστίες μας στους τελειόφοιτους μαθητές ευχόμαστε ” ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΆ ΝΑ ΑΝΕΒΑΊΝΟΥΝ.. ΠΆΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΆ ΝΑ ΠΗΓΑΊΝΟΥΝ ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΕΜΕΊΣ ΝΑ ΚΑΜΑΡΏΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΊΕΣ ΤΟΥΣ”

Caretta Caretta sea turtles in danger of extinction… and extinction is forever!

Με αφορμή την ενότητα του σχολικού βιβλίου με τίτλο “Animals – A visit to the Sea Turtle Rescue Centre” οι μαθητές της Δ τάξης μαζί με την καθηγήτρια των Αγγλικών, Άννα Κατσανικάκη, ενημερώθηκαν για αρκετά ζώα υπό εξαφάνιση και συγκεκριμένα για την χελώνα Caretta Caretta. Ενθαρρύνοντας την διαθεματική προσέγγιση μέσω των μαθημάτων Μελέτη του Περιβάλλοντος, Εικαστικών και Υπολογιστών οι μαθητές είχαν ως απώτερο στόχο την δημιουργία ενημερωτικού φυλλαδίου στην Αγγλική γλώσσα για την προστασία της χελώνας Caretta Caretta. Τέλος, αφού δημιούργησαν το φυλλάδιο, το παρουσίασαν στις υπόλοιπες τάξεις και λειτούργησαν ως διαμεσολαβητές από την Αγγλική, στην Ελληνική γλώσσα στις μικρότερες τάξεις, ολοκληρώνοντας το project αυτό με επιτυχία.

 

IMG cbe2b4e2def401d23e49cd4313a3f131 V



Λήψη αρχείου

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ COSMOTE – στρατηγικό συνεργάτη του Οργανισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Επιστήμης Τεχνολογίας και Μαθηματικών STEM EDUCATION  τις δωροεπιταγές για την επιτυχία του εκπαιδευτικού μας ομίλου στον πρόσφατο διαγωνισμό STEM 2024 “Μεσόγειος Πηγή Ζωής και Πολιτισμού” που διοργανώθηκε στις 30 και 31 Μαρτίου 2024 στο κλειστό Παλαιού Φαλήρου.

www.stem.edu.gr

Facebook: https://www.facebook.com/STEMEducationHellas/

Instagram: https://www.instagram.com/stem_education/

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας , στην εκπαιδευτικό μας κ. Μπουζιούρη Αλεξία, στον κ. Σπανουδάκη και στον κ. Διακολουκά για την συνεργασία,  υποστήριξη του εκπαιδευτικού ομίλου και υλοποίηση  των μαθημάτων και τη συμμετοχή στους αγώνες.