Παλιό ιστολόγιο του 4ου δημ. σχολείο Αγίας Παρασκευής

Χίου & Τσιμισκή Αγία Παρασκευή

Εγγραφές στην Α΄τάξη για το σχολικό έτος 2019-20

| 0 σχόλια

Σας ενημερώνουμε ότι για το σχολικό έτος 2019-20 στην Α΄ τάξη Δημοτικού εγγράφονται τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το έτος 2013.
Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν στο σχολείο μας από 6 – 20 Mαίου .
Απαιτούμενα δικαιολογητικά
 Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του μαθητή ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, από τα οποία να προκύπτει ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
 Αποδεικτικό στοιχείο (π.χ Εκκαθαριστικό εφορίας, λογαριασμός ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ ) από το οποίο να φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή.
 Βεβαίωση φοίτησης νηπιαγωγείου.
 Φόρμα εγγραφής μαθητή (δίνεται από το σχολείο)
 Εκτός των ανωτέρω, κατά την εγγραφή παραδίδεται στο γονέα το έντυπο Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ) το οποίο επιστρέφεται συμπληρωμένο κατά το μήνα Σεπτέμβριο.
Σε περίπτωση φοίτησης του μαθητή στο Ολοήμερο Πρόγραμμα, απαιτείται η υποβολή από το γονέα-κηδεμόνα σχετικής αίτησης, η οποία θα δοθεί προς συμπλήρωση από το σχολείο.
΄Ωρες εγγραφών:Καθημερινά 11.00-13.00

ΟΡΙΑ 4ΟΥ Δ.Σ.ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΓΑΡΡΥΤΟΥ από 106 μέχρι Ιωαννίνων τα ζυγά, Αλκιβιάδου από Γαρρυτού μέχρι Θήρας, Θήρας από Αλκιβιάδου μέχρι Χρυσοστόμου Σμύρνης (όριο με 9ο-ανήκει στο 9ο), Χρυσοστόμου Σμύρνης από Θήρας μέχρι Κανάρη, Κανάρη τα μονά μέχρι Δημοσθένους, Δημοσθένους από Κανάρη μέχρι Δερβενακίων, Δερβενακίων από Δημοσθένους μέχρι Χίου τα μονά, Χίου από Δερβενακίων μέχρι Πεντέλης,Πεντέλης από Χίου μέχρι Μανιακίου τα μονά ,Μανιακίου από Πεντέλης μέχρι τέλος

Αφήστε μια απάντηση

Τα απαραίτητα πεδία έχουν σήμανση με *.


Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων