Παλιό ιστολόγιο του 4ου δημ. σχολείο Αγίας Παρασκευής

Χίου & Τσιμισκή Αγία Παρασκευή

6ος ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

| 0 σχόλια

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), προκηρύσσει για 6η χρονιά αγώνα δρόμου για όλες τις ηλικίες, με την επωνυμία «6ος ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ – 2019».
Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Μαΐου 2019,
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ της Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ (Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού- Υπεραποστάσεων).
Η διοργάνωση, εκτός από την αθλητική της διάσταση, έχει και αυτή την χρονιά φιλανθρωπικό και κοινωνικό χαρακτήρα. Πιο συγκεκριμένα, σκοπός είναι η ενίσχυση της ΣΤΕΓΗΣ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, η οποία φιλοξενεί 37 ηλικιωμένα άτομα, όπου παρά τις άριστες συνθήκες φροντίδας και θαλπωρής διαπιστώνονται ελλείψεις σε βασικά είδη φροντίδας και περιποίησης.
Όποιος δρομέας/συμμετέχων επιθυμεί να στηρίξει τη Στέγη Γερόντων, μπορεί να προσφέρει συσκευασμένα τρόφιμα (π.χ. ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, ζάχαρη, καφέ, φρυγανιές, γάλα εβαπορέ κλπ), είδη φροντίδας και ευπρεπισμού (π.χ. πάνες ενηλίκων , υποσέντονα ακράτειας, κρέμες κατακλίσεως, σαμπουάν, αφρόλουτρο, χαρτί υγείας κλπ), τα οποία θα παραδίδονται στους διοργανωτές είτε με την παραλαβή του φακέλου του (chip, αριθμός κ.λπ) από τη Γραμματεία, είτε κατά την ημέρα διεξαγωγής του Αγώνα. Η όποια προσφορά σας είναι πολύτιμη!
Ο αγώνας περιλαμβάνει:
• 1 χιλ. Για μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (Δ΄, Ε΄, Στ΄ τάξη), ώρα εκκίνησης 10:30 π.μ.
• 14 χιλ. μεικτή διαδρομή (δρόμος – βουνό) στον Υμηττό, ώρα εκκίνησης 08:30 π.μ.
• 5 χιλ. Για μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης & Ενήλικες άνω των 18 ετώ, ώρα εκκίνησης 08:40 π.μ.
Τόπος εκκίνησης και τερματισμού: Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής.
Η συμμετοχή των ενδιαφερομένων στον αγώνα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για περισσότερες λεπτομέρειες του αγώνα παρακαλούμε όπως ενημερωθείτε από την σχετική προκήρυξη που βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Οργανισμού μας:
https://www.paodap.gr/portal/prokirykseis-diagonismoi/promitheies-ypiresies/prokiryksi-6os-dromos-zois-dimou-agias-paraskevis-anadeiknyontas-ton-ymitto-2019
και του Δήμου Αγίας Παρασκευής:
https://www.agiaparaskevi.gr/portal/index.php/nea/nea-nomikon-prosopon/5826-dimos-ag-paraskevis-6os-dromos-zois-anadeiknyontas-ton-ymitto-stis-12-5

Αφήστε μια απάντηση

Άνοιγμα μενού
Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων