ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Καλημέρα

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης κατέθεσε πρόταση συνεργασίας στην επιτροπή του Διεθνή Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, η οποία έγινε δεκτή και αφορά τη δημιουργία ομάδων των μαθητών με τις οικογένειες τους – Family Run – στο Δρόμο του Ενός μιλίου που θα διεξαχθεί την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022. Η συμμετοχή έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Στο πλαίσιο της συστηματικής συμμετοχής σε φυσικές δραστηριότητες, οι μαθητές δημιουργούν την οικογενειακή ομάδα. Συνδυάζεται η καλλιέργεια κινητικών και συναισθηματικών δεξιοτήτων των μαθητών ταυτόχρονα με την ενίσχυση των οικογενειακών δεσμών με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής και την “γιγάντωση” της αξίας της δια βίου άσκησης.

Διαδικασία εγγραφής

Οι οικογένειες των μαθητών ακολουθούν τον παρακάτω σύνδεσμο και δηλώνουν ξεχωριστά συμμετοχή για κάθε μέλος που συμμετέχει. Μετά από πρότασή μας η συμμετοχή των μαθητών είναι δωρεάν.

http://www.thesshalfmarathon.gr/entries/index.php/register?race=MileBas ( αντιγραφή και επικόλληση σε μηχανή αναζήτησης )