Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

Το 102 πάει… θέατρο Άνεσις

στην θεατρική παράσταση:

“Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΟΥ”

την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

στις 15:00 μ.μ.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 102ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών εξασφάλισε με προκράτηση θέσεων, εισιτήρια στην τιμή των οκτώ ευρώ (8 €), αντί των δώδεκα ευρώ (12 €) του κανονικού εισιτηρίου.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο μέχρι την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου δηλώνοντας και τον αριθμό των εισιτηρίων που θα χρειαστούν, ενώ το ποσό, που αντιστοιχεί στην κράτηση θέσεων, θα συγκεντρωθεί μέχρι την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου.

Δηλώσεις συμμετοχής στην ηλ. διεύθυνση: goneis102ds@gmail.com μέχρι την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Για τον τρόπο καταβολής του αντίτιμου των εισιτηρίων θα ακολουθήσει νεότερο ηλεκτρονικό μήνυμα.

Η παράσταση είναι κατάλληλη για θεατές από 4 ετών και πάνω.

Οι συμμετέχοντες μαθητές είναι υποχρεωτικό να συνοδεύονται από τουλάχιστον έναν ενήλικα.

Θα χαρούμε πολύ με τη συμμετοχή σας!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

 

Λίγα λόγια για το έργο…

Η αγαπημένη «Συμμορία του Μεσονυκτίου» του Ντέιβιντ Ουάλιαμς σε μετάφραση – σε διασκευή Άνδρης Θεοδότου και σκηνοθεσία Δημήτρη Δεγαΐτη.

Ένα μπαλάκι του κρίκετ προσγειώνεται στο κεφάλι του Τομ και εισάγεται στο νοσοκομείο «Λορντ Φαντ», το πιο παράξενο του Λονδίνου! Εκεί, τον υποδέχεται ένας μυστήριος Θυρωρός με παραμορφωμένο σώμα, που το πραγματικό του όνομα αποτελεί γρίφο και ένας νεαρός γιατρός, που αν είσαι παιδί, μπορείς εύκολα να ξεγελάσεις. Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο περίπλοκα, όταν στην παιδιατρική πτέρυγα συναντά την προϊσταμένη, που παραδόξως, δε συμπαθεί καθόλου τα παιδιά και σχεδιάζει να του δυσκολέψει τη ζωή για όσο κρατήσει η νοσηλεία του. Όμως, ευτυχώς, στο θάλαμο που τον μεταφέρουν, έχει συγκατοίκους τη δυναμική Άμπερ, τον Τζόρτζ, που λατρεύει τις σοκολάτες, τον συνομήλικο του Ρόμπιν, που προς το παρόν δεν βλέπει καθόλου και τη δεκάχρονη Σάλι, που την περισσότερη ώρα κοιμάται.

Η παρέα θα τον μυήσει στη «Συμμορία του Μεσονυκτίου» που μπορεί να πραγματοποιήσει κάθε όνειρο, ακόμη και το πιο τρελό, φτάνει το ρολόι να χτυπήσει μεσάνυχτα…

«Η Συμμορία του Μεσονυκτίου», είναι μια συναρπαστική ιστορία γεμάτη χιούμορ, δράση και τρυφερότητα που εξελίσσεται στον πιο απροσδόκητο τόπο με τον πιο αναπάντεχο τρόπο!

Μια ιστορία όπου, με αφορμή τη φιλία πέντε παιδιών, πέντε διαφορετικών κοινωνικά και ταξικά χαρακτήρων, αναδεικνύονται σημαντικά σύγχρονα αλλά και διαχρονικά θέματα, όπως η σημασία της αλληλεγγύης, η αξία της συνεργασίας, της συμπερίληψης, η διαφορετικότητα και η αποδοχή, η πολυπολιτισμικότητα, κι ακόμη περισσότερο η ενσυναίσθηση, η αγάπη και η αισιοδοξία.

Πρωτότυπη μουσική, σωματικοί αυτοσχεδιασμοί, video art και μια ομάδα εννέα ταλαντούχων ηθοποιών θα μετατρέψουν τον σκηνικό χώρο σε ένα μαγικό και απολύτως παράδοξο θεατρικό τοπίο για παιδιά, αποδεικνύοντας πως μικροί και μεγάλοι κοιτάζουν το ίδιο, όμως βλέπουν κάτι διαφορετικό, και πως ανέφικτο δεν είναι τίποτα, ειδικά όταν διαθέτεις «μεταμεσονύκτια φαντασία»!

Θέατρο Άνεσις

Λεωφ. Κηφισίας 14, Αθήνα 115 26 (Λ. Αλεξάνδρας & Λ. Κηφισίας)

20 & 21 Νοεμβρίου 2023

THEATRE