ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧ.ΕΤΟΥΣ 2024-25

Αγαπητοί Γονείς/Κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι ο  καθιερωμένος Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά 2024-25 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 στις 8.30 π.μ. στο προαύλιο του σχολείου μας.

Οι γονείς των μαθητών της Α΄ τάξης θα συνοδεύουν τα παιδιά τους. Επίσης όσοι γονείς επιθυμούν να παραστούν, τους παρακαλούμε να βρίσκονται πίσω από τις γραμμές των μαθητών, στον αύλειο χώρο.

Η προσέλευση στο σχολείο θα γίνει χωρίς τσάντες καθώς τα βιβλία θα διανεμηθούν την Πέμπτη.

Οι μαθητές/τριες  μετά το πέρας του αγιασμού θα αποχωρήσουν συνοδευόμενα από τους γονείς τους στις 9.15 π.μ.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση  για το πρόγραμμα της Πέμπτης.

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 102ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών εύχονται στους/στις μαθητές/τριες καθώς και σε όλους τους γονείς & κηδεμόνες

Καλή και Δημιουργική Σχολική Χρονιά!

ΑΓΙΑΣΜΟς 2024 25

Έναρξη Σχολικής χρονιάς 2024-2025: Πρόσκληση σε Συνάντηση με τους γονείς της Α’ Τάξης

Σας καλωσορίζουμε όλους, μαθητές και γονείς και ιδιαιτέρως τους μαθητές /τριες της Α’ τάξης καθώς και όσους έρχονται από άλλα σχολεία, στην οικογένεια του 102ου Δ. Σχ. Αθηνών!

Σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική Σχολική Χρονιά!

Καθώς τα πρωτάκια ξεκινούν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, κατανοούμε την ανάγκη των γονέων/κηδεμόνων για πληροφόρηση και στήριξη. Γι’ αυτό το λόγο και σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Αθηνά Πολύβουλος σας προσκαλούμε σε μια συνάντηση γνωριμίας την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 18:30, στη Βιβλιοθήκη του 102ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ