Καλό καλοκαίρι!!!

images 2

Μια υπέροχη σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της!!!!! Μετά από δύο χρόνια εγκλεισμού, εσωστρέφιας κι απομόνωσης, επιτέλους ζήσαμε και μάθαμε ό,τι μας άξιζε!!!! Περάσαμε μια όμορφη χρονιά, με τις δυσκολίες αλλά και τις χαρές της και απολαύσαμε κάθε στιγμή!!!!

Από μέρους μας οι εκπαιδευτικοί θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους γονείς, οι οποίοι στάθηκαν συμπαραστάτες μας σε κάθε μας προσπάθεια. Δέχτηκαν οποιαδήποτε επιθυμία μας ώστε το έργο μας να είναι ωφέλημο τόσο για τα παιδιά μας, όσο και για εμάς τους ίδιους.

Το τέλος αυτής της σχολικής χρονιάς, μας βρήκε πλημμυρισμένους από συναισθήματα χαράς αλλά και λύπης. Χαρά για όσα ζήσαμε, για τους δεσμούς που δημιουργήσαμε και για τις ανεξήτιλες μνήμες αγάπης και ομόνοιας. Λύπης, γιατί ο αποχωρισμός δε γίνεται ποτέ συνήθεια. Αποχαιρετίσαμε τους αγαπημένους μαθητές μας, με την ευχή να ξανα ανταμώνουμε τακτικά, να βλέπουμε την πρόοδο και την  εξέληξη τους και να νιώθουμε βαθειά υπερηφάνεια, γνωρίζοντας πως κάπου μέσα σε κάθε παιδί, βρίσκεται κι ένα δικό μας, μικρό κομματάκι.

Αποχαιρετιστήκαμε μετάξύ μας οι εκπαιδευτικοί, με την ελπίδα όλες οι συνεργασίες τις ζωής μας να είναι όπως η φετινή. Γεμάτη αγάπη και αλληλοσυμπλήρωση. Ομόνοια και σεβασμό.

Η κυρία Κατερίνα, η κυρία Σταρούλα, η κυρία Λαμπρινή, η κυρία Φωτεινή , η miss Ανδριάνα, η κυρία Μαρίνα και η κυρία Ιωάννα

ήταν το σώμα του 101ου Νηπιαγωγείου Αθηνών για τη σχολική χρονιά 2021-2022.

Η Μαριάμι, ο Υέχια, ο Ερρίκος, ο Γιώργος, η Μαρία, ο Χρυσοβαλάντης, ο Κωνσταντίνος, η Βασιλική, η Σοφία, ο Αμίρ ,η Ζωή, ο Λευτέρης, ο Ισμαήλ, η Ολίβια, ο Ντέϊβιντ, ο Μπάμπης, ο Ζάϊμον, ο Μιχάλης,η Ζένια, η Άζρα, ο Νικόλας Κ., ο Κωνσταντίνος-Γρηγόρης, η Πρίνσες, ο Τζόελ, η Ελίσα, ο Νικόλας Κων., ο Ανδρέας, ο Εμάνουελ, η Ραχάφ ,ο Μάρκο, η Ηλέκτρα, η Τζάνα, η Νεφέλη, η Σοφία Ν., ο Χριστόφορος, ο Άρλο ,ο Νικόλας Σ.,

ήταν η ΨΥΧΗ, η ΕΛΠΙΔΑ και το ΜΕΛΛΟΝ του 101ου Νηπιαγωγείου Αθηνών!!!!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!!