ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Νοέ 202122

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

 

Μετά από την τελευταία δέσμη μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, εφιστούμε στους γονείς των μαθητών/τριών μας την προσοχή στο ζήτημα της συνεργασίας τους με τους εκπαιδευτικούς ή τη Διεύθυνση του σχολείου και της φυσικής τους παρουσίας σ’ αυτό.

  1. Όπως σας έχουμε παλαιότερα ανακοινώσει, η συνεργασία των γονέων με τους εκπαιδευτικούς εξακολουθεί να γίνεται όσο είναι δυνατόν εξ αποστάσεως, μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

  1. Εφόσον κάποιος γονέας θεωρεί απαραίτητη την επίσκεψή του στο σχολείο, αυτή γίνεται μόνο κατόπιν εκ των προτέρων συνεννόησης και πλέον επιτρέπεται μόνο για εμβολιασμένους ή νοσήσαντες με την επίδειξη του αντίστοιχου πιστοποιητικού – δεν επιτρέπεται η είσοδος σε μη εμβολιασμένους επισκέπτες στο σχολείο (σε περίπτωση ανάγκης εξυπηρετούνται από την είσοδο του σχολείου).

 

  1. Επιπλέον, όταν κάποιος γονέας κλείσει ραντεβού για να επισκεφτεί εκπαιδευτικό ή τη Διεύθυνση του Σχολείου, οφείλει πριν έρθει να δηλώσει την παρουσία του ως επισκέπτη στην πλατφόρμα Edupass (η διαδικασία είναι ίδια με τη δήλωση των παιδιών).

 

Η Δ/νση του Σχολείου

από κάτω από: Νέες Ανακοινώσεις| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Ιστορικό

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Flag Counter

 

Εδώ θα αναρτηθεί η περιγραφή για το σχολείο, π.χ. την ιστορία του, τους χώρους του, τις υποδομές και τον εξοπλισμό της σχολικής μονάδας.

Νοέμβριος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων