ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Νοέ 201816

Σήμερα 16-11-2018 ημέρα μνήμης και όχι γιορτή του Πολυτεχνείου παρακολουθήσαμε από τους μαθητές του Ε2 με την συμμετοχή του Δ1 ένα χρονικό του Πολυτεχνείου πλαισιωμένο από ποιήματα και τραγούδια. Το αμφιθέατρο ήταν γεμάτο από μικρούς και μεγάλους. Συγχαρητήρια πρώτα απ’ όλα στα παιδιά και στη συνέχεια στην κυρία Εύη Εμμανουηλίδου που είχε την επιμέλεια της γιορτής.
Η συγκίνηση ήταν διάχυτη στο χώρο.

από κάτω από: Νέες Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ    

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

Οκτ 201830

Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018 το σχολείο μας παραβρέθηκε στον Ιερό Ναό της Αγ. Μαρίνας για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 με τους κληρωθέντες σημαιοφόρο και παραστάτες-τριες, συνοδευόμενους από τον Δάσκαλο της ΣΤ΄ τάξης  κ. Νίκο Ορφανουδάκη και τον Γυμναστή του σχολείου  κ. Δημήτρη Πατονόπουλο.

από κάτω από: Νέες Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940    

ΓΙΟΡΤΗ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

Οκτ 201829

Την Πέμπτη 25-10-2018 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η γιορτή του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου του 1940. Τη γιορτή παρουσίασε στους μαθητές του σχολείου η Β τάξη και με συμμετοχή του Δ1  με τις δασκάλες τους κα. Μίνα Τριανταφυλλίδου και κα. Αναστασία Νικηφορίδου . Τα παιδιά απήγγειλαν ποιήματα, τραγούδησαν και παρουσίασαν κι ένα θεατρικό με μεγάλη επιτυχία. Παράλληλα προβλήθηκαν βίντεο και εικόνες τις εποχής που επιμελήθηκε η δασκάλα κα. Μίνα Τριανταφυλλίδου με την βοήθεια της κα. Μαρίας Ντέντα Πληροφορικός του σχολείου.

από κάτω από: Νέες Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΓΙΟΡΤΗ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940    

ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οκτ 201812

Ακόμα μια χρονιά η επέτειος του Μακεδονικού Αγώνα (1904-1908) τιμήθηκε  από τους μαθητές και από τους δασκάλους του Σχολείου μας. Τη γιορτή παρουσίασε στους μαθητές του σχολείου το Δ2 τμήμα του σχολείου με την δασκάλα τους κα. Σοφία Δημάκου. Τα παιδιά απήγγειλαν ποιήματα και τραγούδησαν. Παράλληλα προβλήθηκαν βίντεο που επιμελήθηκε η δασκάλα του ΣΤ1 κα. Μαρία Καραγιάννη.

από κάτω από: Νέες Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ    

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Οκτ 201811

Άλλη μία επιτυχία για το σχολείο μας.στον διαγωνισμό «Ο μικρός Ευκλείδης» 2017-2018.Συγχαρητήρια στα παιδιά της περσινής ΣΤ τάξης Μαρίνα Πεσκελίδου 1ο Βραβείο, Πατσέ Χρήστο 2ο Βραβείο και Δανάη Ρασκοπούλου 3ο Βραβείο. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και στον δάσκαλό τους Νίκο Γκάνα.

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

από κάτω από: Νέες Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!    

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2018-2019

Οκτ 20184

από κάτω από: Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2018-2019    

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Σεπ 201828

H Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, ορίστηκε από το υπουργείο Παιδείας «5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού-Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2018».

Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της ημέρας το σχολείο μας βράβευσε αρχικά έναν δικό της πρωταθλητή κόσμου με την εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης (πόλο). Τον δικό μας Γιάννη Κεχαλάρη ο οποίος φοίτησε στο σχολείο μας την περίοδο 2008-2014. Την αναμνηστική πλακέτα απένειμε ο Διευθυντής του σχολείου κ. Καψωμάνης. Ο γυμναστής του σχολείου κ. Πατονόπουλος μίλησε στα παιδιά για την τεράστια επιτυχία του Γιάννη , για τις δυσκολίες και τις θυσίες που κρύβει ο πρωταθλητισμός. Ακόμα κληρώθηκαν σταπαιδιά 4 ποδοσφαιρικές μπάλες και 7 σετ ξυλομπογιές του ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια το σχολείο αναχώρησε για το Περιβαλλοντικό Κέντρο της Θέρμης όπου εκεί τα παιδιά υλοποίησαν αθλητικές δράσεις και χάρηκαν ταυτόχρονα και την φύση.

από κάτω από: Νέες Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ    

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Σεπ 201827

Αποτέλεσμα εικόνας για συγχαρητηρια

Ο Διευθυντής και το διδακτικό προσωπικό του 100ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης συγχαίρει την συνάδελφο Ευαγγελία Παπαθανασίου για την τοποθέτησή της ως συντονίστρια για την αειφορία στο 1ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ ύστερα από την Τοποθέτηση Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου στα Περιφερειακά Κέντρα Εκπαιδευτικού
Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Της ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και την αποχαιρετούμε με συγκίνηση μιας και την είχαμε τόσα χρόνια στο σχολείο μας. Όμως είμαστε χαρούμενοι θα συνεχίσουμε την συνεργασία μαζί της, καθώς και το δικό μας σχολείο υπάγεται στην περιφέρειά της οποίας θα έχει υπό την εποπτεία της ως συντονίστρια.

από κάτω από: Νέες Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!    

ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Σεπ 20186

Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 9.00 π.μ.

θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς

στον αύλειο χώρο του σχολείου μας.

Θα διανεμηθούν τα σχολικά βιβλία στα παιδιά και στη συνέχεια θα αποχωρήσουν με ευθύνη των γονέων – κηδεμόνων τους.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου εύχονται:

Αποτέλεσμα εικόνας για καλη σχολικη χρονια

από κάτω από: Νέες Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΓΙΑΣΜΟΣ    

Αποχαιρετισμός της ΣΤ΄ τάξης

Ιούλ 20183

13 Ιουνίου 2018: το 100ό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης αποχαιρετά μια υπέροχη Έκτη τάξη, σε μια πολύ ωραία εκδήλωση, οργανωμένη από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, τις εκπληκτικές μαμάδες των παιδιών και τον ακούραστο Σύλλογο Γονέων, που είναι κοντά μας σε κάθε εκδήλωση.
Τα παιδιά μας χόρεψαν, τραγούδησαν, θυμήθηκαν, συγκινήθηκαν, εντυπωσίασαν…
Κι εμείς οι εκπαιδευτικοί, θέλοντας να ανταποδώσουμε, και να ελαφρύνουμε λίγο τη φορτισμένη ατμόσφαιρα, τραγουδήσαμε ένα αποχαιρετιστήριο τραγούδι (διασκευή ενός τραγουδιού, που ακουγόταν πολύ στις φετινές εκδρομές!).
Καλή συνέχεια στο Γυμνάσιο και σ’ όλη τη ζωή σας, παιδιά! Θα μας λείψετε!

από κάτω από: Νέες Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αποχαιρετισμός της ΣΤ΄ τάξης    
« Παλιότερα άρθρα

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Flag Counter


Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων