ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Ιούν 201914

Ο Διευθυντής του σχολείου και ο Σύλλογος διδασκόντων σας εύχεται

από κάτω από: Νέες Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ    

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ

Ιούν 20195

από κάτω από: Νέες Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ    

Βραβείο Ακτίς Ονείρου 2019

Ιούν 20193

Στιγμιότυπα από τη βράβευση των μαθητών της ΣΤ τάξης στο Ολύμπιον, για την παράσταση «Οι Θεοί στη Σαλονίκη – λάντ», στα πλαίσια της συμμετοχής τους στους 19ους θεατρικούς αγώνες που διοργάνωσαν τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης. Βραβείο σκηνικών και ενδυματολογίας. Και του χρόνου.


από κάτω από: Νέες Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βραβείο Ακτίς Ονείρου 2019    

Δημιουργική απασχόληση μαθητών κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών των Σχολείων για εργαζόμενες μητέρες – Καλοκαίρι 2019

Μαΐ 201930

Το σχολείο μας συμπεριλαμβάνεται στις σχολικές μονάδες που θα πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα «Δημιουργική απασχόληση μαθητών κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών των Σχολείων – Καλοκαίρι 2019». Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο παρακάτω έγγραφο.


Λήψη αρχείου

από κάτω από: Νέες Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δημιουργική απασχόληση μαθητών κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών των Σχολείων για εργαζόμενες μητέρες – Καλοκαίρι 2019    

ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΚΟΜΝΗΝΟΥ

Μαΐ 201919

Ο κλέφτης

από κάτω από: ΣΤ' τάξη | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΚΟΜΝΗΝΟΥ    

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΥΛΙΑΝΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

Μαΐ 201914

Εργασίες της μαθήτριας του ΣΤ1 Δασκαλοπούλου Στυλιανής σε μορφή παρουσιάσεων (power point)

ΓΙΟΥΣΟΥΦ (2)

ΣΥΓΓΕΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

από κάτω από: ΣΤ' τάξη | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΥΛΙΑΝΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ    

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ

Απρ 201919

Ο Διευθυντής του σχολείου και ο Σύλλογος διδασκόντων σας εύχονται

από κάτω από: Νέες Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ    

«Έθιμα και Παραδόσεις του τόπου μας κατά την περίοδο της Σαρακοστής και της Άνοιξης γενικότερα»

Απρ 201918

Την Τετάρτη 17/4/2019, στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος «Έθιμα και Παραδόσεις του τόπου μας κατά την περίοδο της Σαρακοστής και της Άνοιξης γενικότερα», οι μαθητές/τριες των τμημάτων της Γ΄ τάξης του 100ου και του 24ου Δημοτικών σχολείων Θεσσαλονίκης, αφού στόλισαν με χάρτινα αυγά δέντρα και θάμνους, συμμετείχαν στα παιχνίδια “Easter egghunt” και “pin-the-tail-on-the-bunny”. Οι παραπάνω δραστηριότητες πραγματοποιήθηκαν στον κήπο του 100ου Δημ. Σχολείου και διοργανώθηκαν από κοινού από τις δασκάλες των Αγγλικών και των δύο σχολείων.

από κάτω από: Νέες Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «Έθιμα και Παραδόσεις του τόπου μας κατά την περίοδο της Σαρακοστής και της Άνοιξης γενικότερα»    

«Ενίσχυση κοινωνικών δεξιοτήτων»

Απρ 201918

Οι γονείς και κηδεμόνες των τμημάτων Β΄, Δ΄1 και Δ΄2 του 100ου Δημ. Σχολείου Θεσ/νίκης πήραν μέρος στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, ώρες 17:30 – 19:30, με θέμα «Ενίσχυση κοινωνικών δεξιοτήτων». Η συνάντηση διοργανώθηκε από τις εκπαιδευτικούς που υλοποιούν το πρόγραμμα «Οι αξίες ζωής στο σχολείο της συμπερίληψης». Σκοπός της συνάντησης ήταν η σύνδεση του προγράμματος με το ευρύτερο κοινωνικό πλαίσιο του σχολείου μέσα από διαδραστικά εργαστήρια και δραστηριότητες αντίστοιχες με αυτές που υλοποιούνται με τους μαθητές μέσα στην τάξη.
Ήταν ένα πολύ ευχάριστο απόγευμα με κίνηση και παιχνίδι. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις μητέρες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Τέλος, ευχαριστούμε για την πολύτιμη συμβολή τους στη διοργάνωση και πραγματοποίηση της συνάντησης την κα Ευαγγελία Παπαθανασίου, Συντονίστρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης για την Αειφορία, και τον κ. Ιωάννη Τομπούλογλου, Υπεύθυνο Αγωγής Υγείας Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Ανατ. Θεσ/νίκης.

από κάτω από: Νέες Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «Ενίσχυση κοινωνικών δεξιοτήτων»    

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Απρ 201918


ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από το 100ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται η έναρξη της διαδικασίας εγγραφών στην Α΄ τάξη του Δημοτικού.
Οι εγγραφές θα γίνουν από 6 έως 20 Μαΐου 2019 και αφορούν παιδιά που έχουν γεννηθεί από 1/1/2013 ως 31/12/2013.
Τα δικαιολογητικά που χρειάζεται να προσκομίσουν οι γονείς είναι:
1. Βεβαίωση Φοίτησης από το Νηπιαγωγείο (όχι Πιστοποιητικό Φοίτησης, το οποίο εκδίδεται με τη λήξη της διδασκαλίας των μαθημάτων στις 15 Ιουνίου και θα διαβιβαστεί από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό Σχολείο εγγραφής).
2. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.), συμπληρωμένο από ιατρό.
3. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή (λογαριασμός Ηλεκτροδότησης ή Σταθερής Τηλεφωνίας). Δυνατότητα εγγραφής σε παιδί που διαμένει εκτός της περιφέρειας του σχολείου δίνεται μόνο σε παιδί του οποίου αδελφός ή αδελφή φοιτά ήδη στο Σχολείο μας.
4. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια).
– Το Πιστοποιητικό γεννήσεως δεν προσκομίζεται από τους γονείς, αλλά το αναζητά το Σχολείο μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ΥΠ.Π.Ε.Θ.
Παρακαλώ να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στα παρακάτω:
– Όριο αριθμού μαθητών: τα 3 όμορα σχολεία της περιοχής μας (100ο, 24ο και 25ο), με βάση τον συνολικό αριθμό των προς εγγραφή παιδιών στην περιοχή, προγραμματίζουν την ίδρυση συνολικά 4 τμημάτων για το νέο σχολικό έτος (1, 1 και 2 αντίστοιχα). Το όριο εγγραφέντων μαθητών στο κάθε τμήμα είναι 22. Συνεπώς, αν ο αριθμός των αιτούντων προς εγγραφή μαθητών στο 100ο Δημοτικό υπερβαίνει τους 22, ο Διευθυντής του Σχολείου υποχρεούται (π.δ.79/1-8-17, άρθ.7) να αποστείλει στην αρμόδια για τις εγγραφές στην Α΄ δημοτικού Τριμελή Επιτροπή που έχει συστήσει η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης πίνακα με τα ονόματα των παιδιών που διαμένουν στα όρια της σχολικής περιφέρειας του σχολείου μας με τις σχολικές περιφέρειες των 2 όμορων σχολείων, με βάση τον οποίο η Επιτροπή θα προβεί σε κλήρωση για το σε ποιο σχολείο θα φοιτήσουν τελικά τα παιδιά (από τη διαδικασία αυτή εξαιρούνται τα παιδιά των οποίων αδέλφια φοιτούν ήδη στο σχολείο μας).
– Εκπρόθεσμες εγγραφές: μετά τις 20 Μαΐου δεν είναι δυνατή η εγγραφή του παιδιού από το Σχολείο. Οι για λόγους ανωτέρας βίας εκπρόθεσμες εγγραφές στο δημοτικό γίνονται δεκτές με απόφαση της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατ. Θεσσαλονίκης και το παιδί τοποθετείται στο εγγύτερο της κατοικίας του σχολείο στο οποίο υπάρχει κενή θέση.
Ο Δ/ντής του Σχολείου,
Θ. Καψωμάνης

από κάτω από: Νέες Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ    
« Παλιότερα άρθρα

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Flag Counter
Ιούλιος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιούν    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  


Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων